Läggdags!

God Natt allihopa!

Jag hoppas att ni haft en fin dag. Snart är det fredag vilket för vissa betyder, sista dagen på jobbet, skolan eller kanske nått annat... men för mig betyder det kärlek! För jag kommer få träffa min älskling igen. Uj vad jag har saknat honom!


Jag kan ju meddela att städnigen av mitt rum gick bra. Jag sorterade och slängde en massa. Men jag tycker inte riktigt att der är färdigt än, för en bokhylla ska bytas ut mot en byrå och då blir det lite plock till. Men det tar jag hand om då när det blir aktuellt.


För övrigt måste jag be om ursäkt för att bilder inte uppdaterats så ofta nu. Men det kommer de också.  Jag ska ha med mig kameran hela helgen!


Och på tal om helgen så verkar det bli en liten sammankomst i älsklingens lägenhet på lördag då vi ska passa på att fira min 22års dag. (Som är på söndag)


Imorgon (Fredag) ska jag fylla på min mobil med pengar och skicka inbjudan till alla som jag tror är sugna på att komma! Så håll reda på era mobiler!


Födelsedagar föresten... eller de dagar då man ska ta emot presenter, är inte en av mina favorit dagar. Först är det världens ståhej om vad man önskar sig (jag tycker inte om att önska) och när man väl får presenten kan i alla fall jag bli lite... Ja ni vet ... besviken.


Det roliga jag ser i högtider är alla förberedelser. Allt man får göra för sina gäster. Baka tårta, planera, bjuda in, ta emot, bjuda på en massa kul! De är kul!


Nu menar jag inte att jag inte tycker om att få presenter... jag tar jätte gärna emot presenter när jag fyller år. Jag är nog ganska trött nu och svamlar för det mesta...


Jag ska inte sitta uppe länge till. Jag måste upp lite tidigare än vanligt eftersom att älsklings Andreas kommer hit ganska tå tidigt på förmiddagen.



Så god natt på er!


Kom ihåg att kolla mobilerna imorgon!  

Tjing!


Bloggdesign

Nu har jag verkligen legat i!! Bloggen har jag bråkat med nästan hela eftermiddagen!

  • Förminskat texten på inläggen. (på begäran.)
  • Tagit bort snöflingor.
  • Fixat en nedräknings moj. (längst upp till höger i menyn)
  • Fixat "antal besökare" grej. (längst ner till höger i menyn.)
  • Bytt bakgrunds färg.
  • Gjort en fin presentation till vänster.
  • Tagit bort den blåa bilden längst upp.
  • Skrivit uppdateringen sen förra veckan och gjort en massa annat.


Vad tycker ni?

Jag tror inte att jag är färdig en på ett tag.

Jag måste få till min bakgrund en dag... kan någon hjälpa mig!? För det funkar inte hur jag än försöker! Och fixa en fin "Header" hjälp någon... jag gör fel någonstans men jag vet inte vart!


Jaja nu ska jag samla mina tankar och sträcka lite på mig... jag skriver nog igen lite senare!


Tjing!


Chattar

Sitter och chattar med en kille som blir mer eller mindre mobbad av sin flickvän... skulle jag varit han skulle jag redan varit singel nu. Jag accepterar inte mycket i ett förhållande, det kan verka knäppt men jag kom på ett jätte bra sätt att förklara vad jag menar...

♣jag kräver den respekten som jag ger... och får jag inte de så ger jag den skit jag får!♣

Bättre än så går det inte att förklara de!


ÄNTLIGEN!!

Nu finns det snart pengar på mitt konto som jag kommer åt imorgon!  Har väntat så länge och nu är de på väg!!  UNDERBART!!


Jag går fortfarande på energin jag fick igår... av all uppmärksamheten som älskling gav mig! Så idag ska jag städa klart på rummet! Jag tog ett "före" kort innan jag satte igång. Så jag kommer snart ta ett kort till som visar hur det blev. Jag börjar redan bli ganska nöjd.


Kom ihåg att kolla min bilddagbok där nästan alla mina bilder hamnar.


Nu ska jag sätta igång! Skriver mer sen!


Tack Älsklings Andreas!

BLOMBUD:  AVSÄNDAREN, MIN KÄRLEK!

♥Tack för den vackra buketten, goda chokladen, söta nallen och de fina orden!♥


JAG ÄLSKAR DIG!






Kärleken är som en ros
När allt på rosen har fallit av
så måste man plocka en ny
för att bevisa att man fortfarande
tror på kärleken


Snabb uppdatering

Jag har inte haft tid att uppdatera min blogg fören nu.
Det har ju hänt en del sen sist. Vi kan ju börja med torsdagen.


Torsdag: efter att ha tagit för lång tid på mig så kom jag iväg med bussen som tog mig halvvägs till älsklingens lägenhet. Efter en lagom promenad var jag framme och började genast städa upp lite så min älskling skulle ha det fint när han kom hem. Senare samma kväll.


Efter det tog jag en annan buss som styrde mot syrran! Där fick jag blåbärs te och mumsiga kakor! Snackade en hel del... men inte tillräkligt enligt mig. Fick syn på den största calla-blomman jag någonsin sätt! Fick ett sms av Gussi, och då var man nästan redan på väg hem igen.


Väl hemma i älsklingens lägenhet väntade jag inte länge på Gussi. Jag tog min tredje omgång te med henne (te till frukost). Vi pratade om en massa intressant! Och snart så kom även älsklingen hem!

Skönt att se honom igen!


När Gussi åkt hem mös älskling och jag i soffan framför teven! Somnade gott i hans närhet den natten. Olik alla andra ensamma nätter för närvarandet.


Fredag: Vi vaknade ganska så segt med bestämde oss för att ta en tur för att handla.
Men först skulle vi in på IKEA för att hitta en databords lampa till älskling. (Den gick sönder kvällen innan). Men vi hittade inte den som fanns med på deras hemsida så vi gick... tog den vägen många önskar att dem vågade ta...


Älskling bjöd på mat på "Chili" det var jätte gott! Mätta och belåtna gick vi till Maxi för att handla, där jag mötte syster igen!! Hihi! När vi kommit hem började jag laga matportioner i matlådor som älskling skulle ha med sig till karlstad.

Fredags kvällen spenderades framför "lets dance" och en massa mys!  (Nå... vad trist att Blondie åkte ut)


Lördag: Jag gjorde nog inget viktigt då... *tänker* jag kommer i alla fall inte ihåg. Förutom en massa mys och slapp.


Söndag: Denna dag var inte alls rolig... Älskling åkte iväg redan vid fem mot Karlstad. Och ensam kvar var jag.


Måndag: ETT ÅRS DAGEN!                                              
Spenderade den på varsina håll, Älskling jobbade och jag Skötte om tvätten.


Tisdag: Åkte hem från älsklings lägenhet och var depp resten av dagen och gjorde ingenting!


Onsdag: Ringde CSN (Idioter) och skolan.
Blev glatt överraskad av blombudet som ringde på dörren!

Min älskling tänkte på mig!


Till det bättre...

Tänk er att humör, situationer, känslor osv. kan vända till det bättre så snabbt!

Allt känns ju inte riktigt bra än! Men det är ju på god väg!


Idag fick jag tillexempel pappren från CSN!!!

Dom har ändrat från deltid till heltid, och allt verkar stämma! Så nu är det bara för mig att hoppas på att pengarna kommer in på mitt bankonto redan imorgon! Hoppas hoppas!

Det är ju en ganska fin startsumma!  Vilket jag kommer ha väldigt mycket nytta av!!!


Inatt somnade jag väldigt sent igen! Satt uppe och chattade med Linda! Kockan han bli 5 innan jag somnade. Det förvånar mig att jag vaknade så här "tidigt" kl 11 var jag redan ute och hämtade posten.


Snart ska jag klä på mig och slänga på mig lite smink! Och sen iväg! JA JAG SKA IVÄG!! Till Älsklingens lägenhet och städa lite så han har det fint när han kommer hem! Efter att jag varit hos honom så ska jag åka en sväng till syrran som var här igår. Och sedan tillbaka till Andreas för att få träffa honom!! JAG LÄNGTAR REDAN!!!!


Så ligger det till!


Jag tror inte att ni kommer få läsa nått nytt i min blogg på hela helgen. Jag måste ju ta vara på tiden med "my love".


Men det får ni tåla! 
 

Fixa gratis godis istället!!!  #Länken har du längst upp i min meny till höger!!#



 

GO SILVER GOOOO!!!
tjing!


Ps: Kan någon svara mig vem jag står brevid på denna bilden?! Jag känner ju så väl igen honom men glömt hans namn!!! Han är kändis i allafall!!  asg asg! titta bara på honom inte mig! usch! aja,,, bjuder väl på den! :Ds

Snart lön men godis sugen NUU!!

Jag älskar godis!! Det gör nog du med!


Nu behöver du inte längre skämmas för att godis butikens ägare hälsar på dig med ditt fullständiga namn!! Och inte heller vänta på att det ska trilla in pengar på ditt konto!


Bli medlem på Gratisgodis.se redan i dag så klart och förtjäna ditt godis!


Super enkelt!


Snart är min lördag räddad i alla fall!


Utmaning!!

Jag blev utmanad av Gussi att skriva 7 sanningar om mig själv.


Jag är:

•1.       USEL på själv motivation.

•2.       Ganska skadeglad.

•3.       Troende ... på spöken i alla fall.

•4.       Galen i ättiks gurka!!!

•5.       Ofta lite för spontan.

•6.       Kär i fil och flingor med massor av socker till! (när som helst på dygnet)

•7.       Otroligt rädd för aliens/ Ufon   (Fobi)



Jag utmanar: Krizza & Linda!


känslomässigt rubbad?

Varför känns allt så himla jobbigt nu? Är det för att jag bor hos min mor igen? Efter att ha levt självständigt och varit självförsörjande två gånger i mitt långa liv och sedan hamnat hemma hos mamma för att det inte har gått bra. (båda gångerna). Eller är det att jag accepterar vad som hänt (flytten) och håller på att återanpassa mig till det nya livet. (igen)


Jag vet då inte... det kan vara mycket som spelar in...


Jag lovar mig själv så mycket kanske? Jag saknar min pojkvän för mycket? Jag känner mig som en barnrumpa...

Borde jag inte som "vuxen" kunna hantera dessa situationer?


Ibland blir jag verkligen gråtfärdig, som idag. Jag har som redan bekant oerhört mycket träningsvärk i hela kroppen och redan i morse gav jag upp alla mina planer på att promenera eller träna över huvudtaget. Men efter en promenad med mamma och hennes kar blev det bara för mycket...


Jag hade fortfarande ont och till och med mer än innan och humöret hade sjunkit till botten.


Jag förstår att det kommer ta ett tag innan man kommer igång med träning och tjafs, men när jag verkligen inte känner för det och har ont så vill jag inte heller...


Måste det göra ont? Kände mig så oförstådd vid matbordet när vi pratade om det här. Jag ska verkligen försöka att bli mig själv igen. Och framför allt bli den jag vill vara! Och det kommer jag behöva jobba hårt för!



Jag tycker inte att jag bara kan lägga en massa känslor åt sidan hela tiden heller, det måste ju få komma ut. Lite av det kom redan när älsklingen ringde för att säga god natt... jag längtar till i morgon då jag får träffa honom igen! Denna vecka har varit så lång! Jag har verkligen saknat honom.


Allt detta med att ha en pojkvän som jobbar i Karlstad (som är borta från sön-tors) är så himla nytt för mig! Jag visste att jag skulle sakna honom och var orolig för att vi skulle vara ifrån varandra för mycket, men jag visste inte att tiden skulle gå så sakta!


Jag tror att det skulle störa mig mindre om jag var mer vänner mer... men just nu går det inte, eftersom att jag är hindrad av saknaden av pengar och kan varken ringa någon eller åka till någon. Det är heller inte alltid kul att be folk komma till mig hela tiden heller. Vilket får mig att ibland känna mig VÄLDIGT ensam.


Men jag har ju saker att göra... Plugga är ett av dem! Fixa mer på rummet ett annat! Ta hand om mig själv det tredje.

Hur som helst så finns det saker jag borde göra men har skjutit upp allt för länge redan. Men snart, snart kommer nog den där super dagen/ dagarna då allt går som det ska och man hinner med massor och mår jätte bra... men just nu får jag bara vänta.




Hoppas det går över snart!

Vilket deppigt inlägg... jag får ursäkta för det! Men jag var tvungen att få skriva av mig lite.



Latin: Quousque tandem? - "Hur länge till?"


Ändrade planer... typiskt mig!

Jag vet inte vad det var som hände med mig!?


Jag tappade lusten för allt helt och hållet! Jag kände varken för att åka till stan och hämta min bok, för att åka till Johannelund eller för att ta en promenad i solen.

Fast det var så fint väder och isen börjat smälta undan från vägarna, så fanns bara inte motivationen där!


Jag tycker att det är ok att bara "inte vilja" Om det inte påverkar andra vill säga. Man kan ju inte bara strunta i att gå på viktiga möten eller skolan osv. Men man kan strunta i att ta den där nedrans promenaden som man känner att man igentligen borde göra. Istället kan man göra annat.


Om inte bloggen tar upp hela ens tid så kan man stå framför spegeln och sminka sig fin men samtidigt ta en massa kort så andra kan ta del av det. Jag tycker att jag gjort något i dag i alla fall... med tanke på att det kanske finns någon flicka där ute som råkar klicka in sig på min blogg och läsa detta. Samtidigt som hon är jätte velig med hur hon ska se ut inför familjemiddagen ikväll. (leker med tanken)!


När jag då tagit mig lite tid till att ta kort på allt jag gör framför spegeln när jag fixar till mig och lagt upp bilderna på min bilddagbok med en förklaring så kanske hon tänker. "Ja men så kan jag göra... det är fint!" ja ni förstår!


(Adressen till min bilddagbok hittar ni i menyn till höger!)

Alltså har jag inte slösat tid på ingenting... jag kanske har hjälpt någon redan! Synd bara att man ofta inte får reda på om det är så.


Jag hoppas det i alla fall!


När jag var färdig med mitt lilla ståhej framför spegeln så gick jag ner och började laga maten. Idag blir det köttfärslimpa med massor av persilja i och med potatis och brunsås till! MUUUMS!


I skrivandets stund ringde syrran mig på mobilen! Hon är på väg hit. Jag känner på mig att vi kommer snacka mycket om sömn när hon är här!
När någon av oss familjmedlemmar har nått problem så agerar de andra psykologer. Vilket är bra! Jag tror jag menar mer som "bollplank" vi "bollar" tankar och idéer och försöker komma fram till någon lösning. Annars sitter vi bara och lyssnar till den andra. Det är skönt att känna sig så trygg i sin familj. Ni borde prova. *hehe*  

Innan kvällen är slut så ska jag i alla fall lova MIG SJÄLV att städa undan lite på mitt rum! Man mår bättre och "förhoppningsvis" sover man bättre när det är ordning runt omkring sig.


Men nu ska jag leta reda på en tröja för jag fryser!


Jag hinner nog skriva lite till innan det är läggdags! Så det är bara att kika in!




Tjing!


Träningsvärk och en massa "måsten"


God dag!


Jag vaknade vid 10 i dag. Med VÄRLDENS träningsvärk i hela kroppen!! Går som om jag vore ringaren i Notre-Dame. För att se det från den ljusa sidan så måste det ju finnas en i linköping också och det står jag för idag! På tal om ljus... vädret är så fint i dag! Blå himmel och solsken! Jag måste bara få komma ut! Men jag vet inte om jag orkar med en lång promenad i dag... kanske kan ta bussen halvägs... ska till Älsklingen som sagt. Han är ju inte hemma än (kommer i morgon kväll) men jag ska fixa lite och hämta lite saker som jag saknar här hos mamma.


Lika bra att klä på sig och komma iväg då kanske... Det gör verkligen ont överallt.


Träningsvärk blir man snabbast av med om man rör på sig, värmer upp musklerna (inte överanstränga dem!) det är ju överansträngningen som ger muskelvärk!


Bara så ni vet!


Tjing så länge...skriver senare!


Knäppa sammanträffanden!!

Dagens summering...

Efter att jag tagit en timmas tupplur blev det mat, och efter de lite mer dooota.  Sen bestämde jag och mamma oss för att köra ett jobbigt pass med Pilates bollen, och så blev de... Jag är sååå trött nu! Kommer somna gott inatt!


För att varva ner fixade jag ny färg på mina naglar som återigen börjar bli för långa att skriva på tangenterna med!


Men först vill jag berätta nått lustigt!


När jag var hos mamma tidigare i dag, fick hon sin leverans på varor från Servera. Killen som lämnade varorna heter Magnus. Hans mamma jobbade tillsammans med min mamma i AMU-köket när det fortfarande hette så i Gamleby. Där sprang jag ofta omkring och lossades vara kock! Men i alla fall,
Magnus började prata om att han fyller år nästa vecka och ska fira sin födelsedag i Västervik. Av en ren chansning frågade jag om han råkar känna en Daniel (efternamn).


Varav han då säger... - Vi gick i samma klass!


Han kände till de flesta jag räknade upp medans jag försökte få hakan på plats igen!


Alltså, Magnus mamma, känner min mamma, som ÄR min mamma, jag känner Daniel, som känner Magnus.


Magnus bor i Norrköping, hans mamma i Gamleby, Daniel i Loftahammar och jag o mamma i Linköping.



Jag fattar verkligen inte att Sverige är så litet!


Ne nu ska jag börja tänka på refrängen!


Vi ses väl här imorgon då planerna är att ta en tur till Älsklings lägenhet och dona lite samt att träffa syrran som ska komma till mamma och fixa dammsugare (bakelsen) till mig! MOHAHAHA!


Efter det ska mamma och jag köra ett litet pass igen tror jag!


I något inlägg snart ska jag berätta om nått som jag tycker att fler borde göra!


Men nu tycker jag bara att alla borde sova! Hehe!


God Natt!!



Bjuder på denna!! Fån inatt 02:29 då jag blev dumpad av john-blund!
Fjoooortis Dee! *haha*
Ja vad gör man annars?


Promenix


Nu är jag hemma igen och kommit så långt som till min kära dator!


Jag säger bara en sak! Det jag gjorde för några timmar sen var inte att promenera!! Det var västa träningen för benen kan jag lova! Glashalt överallt!! Snacka om att använda alla muskler man hade för att kunna ta sig fram utan att halka omkull!!
Men fram kom jag i alla fall. Kl 10 var jag framme hos mamma... hel timma tog det!!! Brukar ta en halv! Men väl framme så fick jag kaffe och en glasstrut! *När man har varit aktiv med ex promenad i över en halvtimma så fortsätter kroppen bränna fett ett tag.. så det gjorde inte så mycket att jag fick en glass! *blink* hehe skämt åt sido!


Snackade en massa med mamma när jag var där och stannade ganska länge, för jag var så trött!!

Gudars! Alltså inte för att jag promenerat utan för sömnbristen i natt. Satt o nästan somnade! Ne usch!


När det var dags att gå hem lånade jag med mammas extra jacka som hon har på jobbet. Så att jag kunde ta en lugn promenad hem utan att börja frysa!


Och nu sitter jag som sagt här. Ska ställa mig i duschen när jag skrivit färdigt och sen ska jag nog sova en timma... jag måste verkligen det susar i mina öron nu... klart tecken på trötthet!



Jag skriver säkert igen lite senare idag!!


Tjing!






Lovat mig sj!

Efter bara fyra timmars sömn kan jag inte säga att jag är mycket till människa!
Men jag lovade faktiskt mig sj att ta den där långa promenaden till mammas jobb och tillbaka.

Så nu är tränings kläderna på och jag är på väg ner en våning för att ta mig en liten macka innan jag går..
för jag är hungrig!

vi ses senare!

tjing!

Fåglar-Mode-Film-Kärlek och Karlstad!

Hejsan alla kära vänner!!


Nu tar jag mig tiden att skriva ner vad jag gjort under helgen... man vet aldrig, jag kanske tappar minnet en dag och kan med hjälp av bloggen fatta hur smart jag var innan jag tappade minnet... och samtidigt stillar ju jag all eran nyfikenhet... eller hur!?


Hur som helst så börjar vi med fredagen.


Jag gick upp ganska sent (som vanligt) men ändå så tidigt så jag kunde ringa CSN och klaga... vad gör man annars när man hör av sig till dem? Dom hade nämligen ändrat i min ansökan om studielån från heltid till deltid fast jag läser 450 poäng denna sista termin. Så när jag ringde kom vi på vad det var som var fel... "Kunskapstorget" som har hand om de flesta studenter i linköping hade skrivit fel termins tid... och så fort det hade ändrats så skulle allt vara som det skulle ha varit från början... vilket då innebär att jag ytterligare en gång måste skicka iväg brev på posten och vänta flera dagar på svar osv.. Vilket jag inte har fått än.


Efter att jag snackat med CSN så började jag packa mina saker för helgen.


När jag var färdig med de så tog jag bussen till stan för att hämta min bok, men den hade inte kommit fram till dom än så jag ska prova igen på onsdag tror jag. Efter det gick jag till banken och växlade alla 50öringar jag hade.. 207kr blev det till slut! Ujuj!  Innan jag tog bussen vidare till Johannelund så gick jag en sväng på stan och kollade runt.


Väl hos min Älskling blev det mat och mys framför teven. Först tittade vi på "BOLT" och sen "The Forbidden Kingdom" jätte bra filmer båda två! Rekommenderas!  Sen blev det inte mycket mer av den kvällen som jag vill avslöja i alla fall.


På lördagen kom vi upp ganska sent och fick i oss lite frukost innan vi åkte till "IKANO" för att byta en ljusstake som vi fått av Älsklingens mor i julklapp. Men för 159kr på "Duka" hittar man inte så mycket... Allt var så dyrt så skulle vi spendera 159 kr på nått så skulle det varit nått vi igentligen inte skulle vilja ha! Så vi fick ett tillgodokvitto som gäller i 10 ÅÅÅRRR så vi kanske hitta nått någon gång! *Haha*

Vi tog varsin hamburgare på "Burgerking" efter besöket på "Duka". Jag tog en "Whopper piñata" och trodde att min mun och strupe skulle brinna upp innan jag hunnit äta upp hela burgaren!! Attans såååå stark!


När vi var mätta och belåtna så tog vi styrning in mot city för att parkera bilden och njuta av vårt första biobesök tillsammans (bara vi två alltså).


Vi såg "Benjamin Bottons Otroliga Liv" en UNDERBAR film! Och helt gratis för oss! *skryt!*

Skulle han skrivit en blogg hade han nog varit mer känd än Blondinbella.


Efter filmen åkte vi hem och mös i soffan tills båda somnade.


Söndagen spenderade vi mer eller mindre bara med varandra! Vi bestämde oss för att pizza stod högst på menyn och havrebollar efter det! Men innan de var vi duktiga och tog med en massa skräp för självsortering, och efter det gick vi till affären för att handla, till sist gick vi till pizzerian och beställde och sen hem igen.


Att göra havrebollar var svårare än jag trodde... man hittar bara en massa recept på coccosbollar, negerbollar, chokladbollar, pärlsockerbollar osv.... och står det havrebollar någon stans så innehåller de ändå kakao och kaffe... och så ska det ju inte vara!! Jag ska göra ett nytt försök någon gång!


Vi la oss ganska tidigt eftersom att Älsklingen skulle upp igen vid 03:30 för att åka iväg till Karlstad. Vi hade redan packat ihop det mesta så det var klart. Men det kändes ändå jobbigt att säga hejdå till honom! Stackars han! Jag gick tillbacka till sängen efter att ha sagt hejdå för att sova vidare, men det var ganska svårt kan jag säga. Så tomt och tyst. Men tillslut lyckades jag somna om och vaknade till fågelkvitter.


(Nu var det måndag)


Jag tror säkert att fåglar är utlänningar asså! För så mycket kvitter/chatter som det var i träder utanför är det bara på fikabjudningar hos utlänningar... (JA jag inkluderar mig själv och mina andra familjemedlemmar och vänner med utländsk bakgrund!) Från västa livet till onaturlig tystnad... det var verkligen helt knäppt!


När jag kommit upp ur sängen satt jag i soffan ett tag och andades tystnad och ensamhet! Ibland kan det vara så skönt! Men jag kände självklart redan av saknaden efter Andreas. Fick ett samtal av honom på förmiddagen "-JAG VILL HEM!!" ojojoj så jag önskade att jag kunde rädda honom därifrån!


På tv visade dom "Trinny and Susannah" två mode poliser i England. De skulle rädda ett par, eller i alla fall se till att paret var mer attraktiva för varandra. Paret hade inte haft sex på 4 månader........ *host*

Men men...  Jag beundrar dom två modepoliserna eller kan man kanske säga... jag tycker synd om dem? De kommer med bra tipps och "att tänka på" när det gäller mode, men vad har Britterna att bjuda på igentligen? Kläderna där är sååååå fula! Även om de ser till att byxorna ska vara utsvängda för att kvinnans ben ska bli längre så är byxorna så fula så det inte ens är värt att ge beröm för det. Jag skulle i alla fall inte vilja vara en brittisk flicka.


#Brittisk relationsserie från 2006. Ellie och Lester är ett udda par och åldersskillnaden är 19 år. 34-åriga Ellie går till jobbet varje dag medan 53-åriga Lester stannar hemma och passar de två autistiska sönerna. De har inte haft sex på fyra månader och Trinny och Susannah måste väcka attraktionen dem emellan igen - och fixa deras hopplösa klädsel.#


http://www.trinnyandsusannah.com/


Efter att jag slappat i soffan och klätt på mig så drog jag iväg hem till min mor och hennes gubbe. Helgen var över och allvaret börjar på nytt.


*22.45 Älsklingen ringde för att säga god natt. Oj såå saknad han är!*


Denna vecka ska jag ägna åt studerande och träning. Idag gick jag 6km. Imorgon ska jag ta mig en rask promenad till mammas jobb och tillbaka. Jag lovade att vara framme innan 09.30. Ni som läst min blogg vet att tidiga mornar inte är aktuella i mitt liv just nu. Men det ska det bli ändring på.


Nu ska jag söka fakta till mitt skolarbete, ladda upp bilder på bilddagboken samt ett och annat här i bloggen och snart så ska jag mysa ner mig i sängen och försöka sova!


Bjuder på en mening som jag en gång skrev i min lunardagbok!

 #Som man bäddar får man ligga... yea right! Som om jag fick ligga kvar#

Det måste ha varit en av de skoltrötta dagarna.



Sov så gott allesammans!








Nya Brochen, Favvoklänning,Ledsen Dee saknar sin krambjörn!


Uppdatering!

Senare ikväll kommer en stor uppdatering! Ville bara påminna er om de!

Då jag ska berätta om helgen som gått och om lite funderingar om britter och mode..
Samt om de första dagarna om att vara flickvän till någon som jobbar i Karlstad.
plus lite annat...
Vi ses!

JAG VEEEET!

Jag vet att klockan är mycket och att jag redan skulle varit iväg för länge sen... men jag var bara tvungen att fixa lite saker... som att sova lite extra länge och sen sakta börja klä på mig och sminka mig osv!


Idag är i alla fall tanken att jag ska hinna med att:


•1.       Ta bussen till biblioteket och hämta en bok som jag har bokat.. (haha bok som jag BOKat.)

•2.       Ta en promenad från bibblan till swedbank och växla in en påse småmynt.

•3.       Åka till Andreas.


Jag tror att det var allt faktiskt, det känns som mer...


Jag kanske hinner blogga lite när jag kommit fram till honom, jag lovar inget!


Kolla bilddagboken så ser ni den fina klänningen jag köpte i tisdags! Jag lovade ju nästan att lägga upp en bild när jag har den på mig... Lite försenad... men nu är den uppe!


Kvällens planer är att antingen bara vara hemma tillsammans med älsklingen, eller gå på bio med honom!


Nu ska jag till bussen!!

Kika in lite senare! Tjing så länge!


Ines

Jag sitter och chattar med min närmaste barndomsvän Ines!
Berättade för henne om bilden jag la upp på andreas... och lilla vännen på msn blev lite avis!
Men SJÄLVKLART förkänar även hon en plats i V.I.P rutan!
Här har vi henne!

Sötast av alla sötaste vänner jag har!
Med nyklippt lugg och grejer!
♥Älskar dig lillesyster min!♥

Älsklingen





♥Den Finaste av dem alla!♥

Jag vet att min Darling läser min blogg, jag tror att han börjat göra det sen jag flyttade hem till mamma!
Så därför får han en V.I.P plats i min blogg!
Så romantiskt eller hur!
Älskar honom massor så de så!

Arg

Jag tror inte att man kan bli mer arg än vad jag är nu!!!!


Studerar...

Det blev väldigt sent igår men jag har ändå varit väldigt duktig i dag och gjort vad jag lovat mig sj..
Sitta i sängen och plugga!

Har hunnit med ganska mycket.. men det jag gjort hittills är inte färdigt så klart.. om två veckor ska jag ringa för att boka möte i skolan igen, då ska de skrivna uppgifterna visas upp och diskuteras. Jag kommer säkert behöva ändra lite... och kanske skriva till eller ta bort vi får se..

Av totalt 5 uppgifter så har jag gjort 3. Vilket känns väldigt bra! Alla har ju a,b,c,d osv. så igentligen har jag 11 uppgifter kvar av 20.

Det här är säkert inget intressant för er å läsa.. men jag måste ju få skryta lite.


1135 ringde Älskling bara för att säga några ord... han är så söt! Han ville inget speciellt men det är alltid lika härligt att få höra hans röst!


1247
i dag ringde Ines! Det är som sagt alltid lika kul att snacka med henne! Men ännu roligare att vara med henne... men det får vi se när der hinns med!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Plugga lite till kanske? Men inte direkt nu... jag ska nog klä på mig nått annat än morgonrock och gå ner till köket och fixa lite te. Det låter mumsigt...


Längtar till i helgen!  Då jag får vara med min älskling!


Tjing!


God Natt, säger man nu va?


Aja sitter i alla fall i min säng vid tillfället och väntar på att en dokumentär film ska bli klar så jag har nått att somna till.


Detta tillstånd jag är i nu... och har varit i några dagar och kommer säkerligen vara i framöver ett tag, finns det inget namn på... men så här är det här. Jag kan inte förklara det på nått annat sätt än så...


Tillståndet är då... Svårt att sova, vilket leder till sömnbrist. Morgon trött, som i sin tur leder till stress. Stressen utvecklas snart till ren ilska på allt o alla. Det sist nämnda är värk! Värk överallt! Huvudet, ryggen, axlarna, nacken, FOTEN nära till alla bitar av kroppen ömmar någon gång!  Vanliga hushålls sysslor som alla andra klarar av tycker jag är pest o pina... men jag gör det ändå... helst skulle jag vilja ligga kvar i sängen tills jag fått sova ut. Men det hinns inte med. Redan i morgon kl 10 kommer folk o ska hämta ett akvarium.  Då ska man ju helst vara vaken i alla fall! Funderar på att låsa in mig på rummet i morgon och bara plugga.  Då kan ingen klaga på att jag sitter eller ligger i sängen hela dagen!



Vi får se. Det låter fel av mig att skriva så... men man måste ju tillåta sig själv att få vila ut! Det är mycket nytt man måste anpassa sig till igen efter att ha varit självständig så pass länge ändå!


Och pluggar jag under tiden så slösar jag inte bort tiden i alla fall!


Igår måste jag ju säga nu... (Onsdag) Så hade jag väldigt svårt för att komma igång.. och speciellt att hitta på nått att göra utan el i huset.. synd att jag inte hade några kastanger och tandpetare.. haha. En gång i tiden lekte man med sådant med!  Elektrikerna var kvar ganska länge... och pratglada var dem inte heller... Fan kommer man o stänger av strömmen hos folk så får man räkna med att få underhålla dem tycker jag!


När mamma kommit hem från jobbet, lånade jag hennes cykel så jag kunde åka iväg till ICA och köpa lite av de ingredienser som fattades för att göra "Flygande Jakob". När jag nästan var färdig med maten skulle mamma och Micke iväg till Mickes dotter, som bjöd på mat för att hennes man fyllde år! Så kvar var jag med massor av mat... men som tur var så var Älsklingen♥ inte en minut sen! Vi satt och hade mysig middag tillsammans! Och efter maten gick vi mätta och belåtna till övervåningen och kramades i soffan. (Bara kramades! Vi var väldigt mätta!) hihi!


Efter att Älsklingen♥ åkt hem hjälpte jag mamma med det sista julstöket!  Vi mosade pepparkakshuset!!!  Och bar upp alla kartonger på vinden! Bye Bye julen!


Ja... och nu sitter man här.. efter ett långt blogg inlägg och ska börja se dokumentären.



God Natt Allihopa! /Dee


Barnvakt....?

Sitter barnvakt åt två relativt unga elektriker som borrar i väggen just nu....
*suck* och jag som har sån huvudvärk!

God dagens!!

Idag händer det grejer ni!


Föst ska jag skriva klart detta inlägg, sen ska jag ner o äta frulle!

Efter det ska jag klä på mig (frukost i morgon rock hallå!) och dra iväg till affären och inhandla ingredienser till maten i dag! För det är jag som står för den!


Efter som att två av mina vänner ätit "Flygande Jakob " och skrivit om det i deras bloggar så tänker jag med göra de.. bara för att jag blev så sugen på just de!


När jag lagat maten kommer Älsklingen hit! Saknar Saknar!!


Sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända.. jag hinner ju skriva ikväll igen, och då får vi se..


Nu var det frukost i alla fall... min magen morrar!


Tjing!


Aktiv student.. igen!

Jaha ja! Tisdagens göra är gjort!


Började med en sen frukost och gav mig hemifrån 14:44. Fick vänta ett tag på bussen men snart var den framme.. det var ett tag sen jag behövde åka så "långt" med bussen, och det märktes... jag störde mig så mycket på alla andra som var på bussen så jag vet inte vad!!  En tjej bakom mig pratade jätte högt med någon i telefon nästan hela vägen! Det är så lustigt igentligen att man inte vågar vända sig om och be henne hålla käften, det var säkert inte bara jag som ville de! Men nej nej... jag vågar inte sånt.. hellre stör jag mig på saken hela dagen och skriver om det i min blogg sen! Hehe!


I alla fall... När jag kommit fram till skolan började mötet på en gång, tog inte längre en 40 min.


Jag fick min första uppgift eller man borde säga kurs! På 100 poäng - Rehabilitering& Habilitering. Den har jag fem veckor på mig att bli klar med... men jag ska försöka fixa det innan! Och det ska gå!!


Efter mötet gick jag ner till biblioteket för att låna en bok som jag behöver för sista uppgiften. Men den skulle dröja tre dagar så jag får gå tillbacka på fredag och hämta ut den! Hur som så blev jag väldigt överraskad när syrran Krizza tittade fram över min axel! Hon hängde med mig in på biblan och efter det följde jag med henne till hennes ena jobb.  Och efter att nästan panikartat velat slänga av mig allt jag hade på mig för att jag var varm hela vägen igenom allt... men snart var vi ute i kylan igen och då blev det bättre...


"förlåt jag måste bara"- Syrrans kompis, haha vilken man... asg...  han står framför två tjejer och slänger ur sig, "- Du ska inte snacka underkläder med mig! Jag kan mer än du!"


Jag sa att det var synd om tjejer som ofta behöver gå runt i obekväma underkläder (bara för att killen inte ska bli förskräckt av "Hello Kitty" trosorna när tjejen följt med hem!) Då sa han... - Det finns faktiskt sköna underkläder!  ASG ni har inte missat att jag snackar om en MAN!!!



Jaja dem tror de vet hur det är... vi låter dem tro det och återgår sedan till våran egen tjejiga vardag!



Hej då till honom sa vi i alla fall vid ingången för Gränden i stan, och styrde stegen mot Cubus.

Hittade massa roligt... kommer bild senare ikväll då jag hunnit ta kort på allt, men det hittar ni i bilddagboken!


Nu är jag hemma igen, mätt i magen och ganska så uttråkad. Jag kan ju inte börja plugga redan ikväll! Jag ska nog ta o duscha efter dagens maraton lopp med syrran!


Men jag måste bara först till lägga att jag saknar min Andreas jätte mycket! Han ska till Karlstad redan på måndag nästa vecka och jobba där!! Och om jag förstått det rätt så måste han åka dit redan på söndag denna vecka! Usch!! Hur mycket ska man behöva klara!


Men kärleken klarar ju allt som sagt! Jag är stolt över att han jobbar och jag ska göra honom stolt över sin välutbildade flickvän efter denna termin!  Nu Blir det duschen! Har en radio där som man kan stå o dansa till medans man gör sig fin!




Kramis till alla!! Kärleken till Andreas!


Kärleken klarar allt!

Jaha tillbacka framför datorn med en ganska så sen blogg uppdatering!


Men vad gör de! Jag vet ju att ni väntat på de eller hur...

I alla fall.. min dag idag såg ut så här.


Jag vaknade ganska så sent, vid 10 tiden tror jag. Slappade ett tag för att sen klä på mig och fixa lite och sen gå iväg till bussen.


För er som missat så bor jag numera helt och hållet hos min mor på Grengatan!


Hur som helst så tog bussen mig halvvägs till min älskade Darling... eller i alla fall hans lägenhet. Andra halvan får man
gå om man inte vill att det ska ta över en timma att ta sig dit..


Väl där, var jag tvungen att köpa lite saker från ICA, men när de var gjort så gick jag upp till lägenheten och började packa ihop det som jag behöver för att överleva..


(Skulle jag varit med på Titanic när den sjönk, så skulle jag nog behövt ta med en egen båt med... för alla mina saker!)

Jag förstår verkligen inte hur jag kunnat få dit så mycket grejer på ungefär ett halvt år... knappt de.. Jag måste varit en aktiv lite myra som trampat fram o tillbacka från A till B med stolt triumf last varje gång... jaja... hem till mor fick jag med allt med hjälp av kärasten och hans bil!


Men innan vi åkte till min mor så bjöds det på mat, och lite slapp framför teven!

Det var så konstigt att säga hejdå till min älskling... Jag tror jag inte kommit över den där separationens ångest än asså!

Det blir nog bättre med tiden... längtar redan till helgen dock så jag får vara med honom i dygn istället för timmar! Älskar
han så!! solstrålen min!


Ikväll har jag plockat upp allt mitt bråte i hyllor och skåp så man fortfarande kan befinna sig i rummet utan att få klaustrofobi.. för det känns verkligen som att rummet bara blir mindre o mindre!


I morgon ska jag på mötet i skolan! Det ska verkligen bli intressant! Ska försöka hinna med en lite runda på stan med... kolla om man hittar lite kläder kanske?



Men nu ska jag i alla fall sova!



Götta er ordentligt under täcket inatt.. ute är det kallt men under täcket så.. ja ni fattar...God natt

!


I motvind stiger alla drakar!

Kär hälsning till alla bloggare eller bara nyfikna som orkar ta sig in på min blogg och läsa en massa strunt!



Blåsten har tilltagit ordentligt i de stackars fortfarande så blygsamt nakna träden utanför.

Låter som ett monster! Men jag tror huset är starkt nog för lite blåst! "Du kan huffa o puffa så mycket du vill!! Den här lilla grisen får du inte!!" haha


Under tiden för blogg uppehållet har det hänt en hel del! Det är inget jag vill gå in på detalj, men åtgärder har tagits till akt! Ganska stora.


Men nu är det nya tag som gäller! När solen bestämt sig för att stiga upp så ska jag redan vara på väg till pojken min. För numera bor jag hos min mor igen. Hos pojken ska de viktigaste sakerna packas ner och lite annat ska ordnas. Det rycktas om att det ska bjudas på mat! Senare på dagen ska jag återigen till mor min och packa upp lasset så jag har väskan tom för nästa visit.. Jag vill inte att folk ska missförstå mig, men Andreas och jag har inte gjort slut! Jag har aldrig sagt att jag bor hos honom! Flyttar tillbacka en del av sakerna till min mor för att jag kommer att behöva dem där... har ni frågor så hör av er. mitt nummer är: 076... amen fan.. måste ni veta allt? Hehe Ne inte i min blogg!


 På tisdag i alla fall, har jag möte på skolan som jag ska infinna mig på kl: 15.15. Då ska min sista termin på Moa skolan planeras! Läskigt! Men jag tror att jag kommer gå nöjd därifrån!

Hoppas!


Idag skickades mina CSN papper iväg.. Hoppas jag får det beviljat och att pengarna börjar rulla in ganska snart! För övrigt i dag så hjälpte jag mor min att plocka ner julgranen! Och jag måste säga att jag var en aning besviken på mina systrar som pyntade den i år! För de tre finaste julgrans dekorationer som finns bland allt annat fanns fortfarande ner packade i en låda!! Dom skulle ha suttit i granen!!

Nästa år ska julgranen gå i silver, blå och vit. Men i ren protest ska dessa tre fina sitta i granen då också! Tji fick ni! Annars var granen jätte fin i år..


En av syrrorna var över med fisk... snoriga skinnfiskar.. alltså fisk utan fjäll. Den här gången regnbågs forell, Fifflens gott!  Kul att få hälsa på henne!


Det är nog säng dags nu tror jag!


Blogg uppehåll!

Dee måste styra upp lite jocks innan hon kan fortsätta blogga..

Kommer snart igen!

Let´s Dance!

God kväll alla kära, nyfikna blogg läsare!

Jag är på lite bättre humör nu, efter glass och vindruvor till  "Let´s Dance"!

Fick ett roligt samtal av den finaste vännen som piggade upp mig rejält!

Alltid lika givande att snacka med henne! Nu tråkar jag för övrigt.. har inte alls mycket för mig alltså, Fick en tanke förut.. jag undrar hur många det är som nämner "Let´s Dance" i sina bloggar! Asså måste bara säga SÅ SÖTA alla var!!

Läste på Aftonbladet.se att Blondinbella var en Bambi på hal is.. men vad var inte alla andra!! Jag menar inte att det var dåligt!! Utan det syntes att de inte var proffs! Och sådant är kul!!  Jag ska försöka hänga med i vem som åker ut nästa fredag och så.. men jag är inte så mycket för sådana program så vi får se.. har massa annat intressant på G så de så!!


Nu ska jag slå Min kära väns rekord i ett spel!!

Tjing!


Mårn Mårn!

God morgon!

Nu är jag hemma igen...

Gick upp 0630 för att äta frulle med mamma och hennes gubbe. Sen skulle mamma köra honom till jobbet och efter de släppte hon av mig hos Andreas och tillsist lämnade hon bilen på verkstaden för att gå en promenad till hennes jobb. Så nu sitter jag här.. Andreas jobbar..  lite senare idag när affären öppnar ska jag ner o handla lite.. men nu ska jag bara ta det lugnt ett tag.


Tittar du in senare idag, så har jag nog skrivit lite till.. jag är inte på världens bästa humör men jag kommer nog på nått intressant ändå!


Ne nu är det Lokala nyheter på 4an!

Tjing!


Tankar asså!

När man trodde att allt var som det skulle eller iallafall var på väg åt rätt håll så skiter sig allt!!

Jag vaknade ganska så tidigt för att vara ledig.. kl 09:07 för att vara exakt. Men jag orkade verkligen inte starta datorn på en gång.. sen drog tiden bara iväg.. 

När Andreas kom hem blev det bara lustigt.. Och när jag känner mig i vägen och hjärtat börjar slå lustigt så går jag därifrån.. och det var vad jag gjorde idag! 

Efter 3 km var jag i min mammas trygga famn.. Kalla mig töntig och larvig.. men min mamma är den bästa som finns! Hon är den enda som kan tröstam mig när jag är som jag var idag!
Nu har jag lugnat ner mig, tillomed tagit en skön dusch.. och funderar på att ta en kopp te.. 
Inatt kommer jag sova i mitt gamla rum hos mamma..

Jag kan inte ro för att jag inte kan lösa allt.. och det ska jag inte behöva få skit för! 

Detta dystra inlägg... attans.. 
jaja te var det!

God natt allihoppa! Vi får se hur morgondagen blir!

tjing!! 

Jahopp!

Nu sitter man här igen.. klockan är mycket!

Sa inte jag att jag skulle lägga mig tidigare och gå upp tidigare.. hum.


Jag har suttit och chattat för de mesta.. klurar planer på kommande utmaning med en vän i Motala!

Jag säger inte vem... han vet vem han är! Hemligt hemligt !!!


Chattade lite med en annan nära vän i Vadstena. Alltid lika trevligt! Önskar bara att jag kunde vara där för henne! Hon har det inte alls lätt nu, och jag vet verkligen hur jobbigt det är!

Det blev en väldigt dyster konversation... För en gångs skull känner jag mig ganska så mållös!

Vi pratade om gnagande tankar. Sådana man bara inte kan få bort! Det ända som jag kunde komma o tänka på då var att --Det är svårt att "släppa " nått som man inte ens kan "ta" i--


Jag hoppas all världens bästa för min tjejkompis! Hon betyder massor för många! Och speciellt mig!

Vi blev vänner på ett så lustigt sätt... vi bara blev.  Och hon ska veta även om hon kanske inte läser min blogg att jag kommer hålla mitt löfte och göra allt i min makt för att vi ska få ses igen.. och igen ,och igen!!!


Nu ser jag dubbelt!

Så det är nog dags att sova! Men upp tidigt imorgon ska jag i alla fall!!


Tjing!!



Egen tid!

Nu sitter jag vid den fina kära datorn igen, och har min lilla egentid.  Mätt i magen och social barometern på topp, för idag har Ines och Adis varit här och hälsat på!!


Innan jag åkte hem från mamma så bakade jag rulltårta som de kunde ha till kaffet när dom kom hem.. och för att jag skulle kunna ha nått att bjuda mina gäster med!


Det blev de jätte glada för! För det blev så gott!!


Oj oj,, kan känner att jag är ganska trött.. man kanske ska ta sig ett litet bad? Det funkar ju alltid!! Hihi

 Skriver mer sen... Bilder på bilddagboken ska fixas upp med!! Kolla det senare i kväll!!


Tjing så länge!!


ARG!!

Jag är så himla upprörd!

Jag sitter hos min mamma på Grengatan och nästan gråter!


Jag cyklade hit i förmiddags för att kunna ringa skolan och boka tid för handledning nästa vecka! Och det gick så klart bra.. men när jag skulle ringa CSN och fråga vart mina papper tagit vägen som de skulle skicka till mig gick det åt hel***e!!


Kvinnan som svarar börjar förklara för mig vad ett lån är... ööö jag vet vad ett lån är!


Jag: för ungefär en månad sen skrev jag ett mejl till csn och frågade vad jag behövde göra för att både ta bidrag och lån sista terminen. Men till svar fick jag att : Alla studenter får nya blanketter hemskickade i mitten av december, det ända du behöver göra är att fylla i bifogande "ändrings" blankett och skicka tillback alla papper till oss så ändrar vi åt dig i datorn.



Kvinnan: Du kan inte bara ta lån... du måste ha bidrag med!


Jag: Du förstår väl att jag menar både och..?


Kvinnan: jo det är klart, jag har mejlet här framför mig. (mummel- läser)

Jag tror att min kollega gjort ett ärligt misstag, här står det att du ska gå sista terminen i år, och då är det så att man måste söka om csn!  


Jag: det är ingen som informerat mig om den saken! varför kunde jag få så fel information när jag skrev mina personuppgifter i mejlet, kollar ni inte upp vilka ni svarar till och deras situation?


Kvinnan: Vi ska rätta till det här... kan du ta dig till kunskapstorget i centrum?


Jag: Nej det kan jag inte... (Hur fan ska jag kunna betala ett nytt busskort för 640!? Vem har de liggandes hemma bara så där efter jul och nyår!!??)


Kvinnan: Det skulle gå fortare att fylla i blanketterna på plats, men jag har redan gjort en beställning på blanketter som kommer skickas till dig inom några dagar. Allt går maskinellt frånomen nu så jag kan inte göra mycket mer.


Jag: Tack jag förstår de.. men hur lång tid kommer det ta för mig att få csn bidraget o lån osv?



Kvinnan: När man skickat in ansökan så brukar det ta 4 veckor.. för vi måste kolla upp om du uppfyller kraven samtidigt som att det är högsäsong så kommer det vara fler före dig och vi måste ta alla i tur och ordning..


Jag: Tack för hjälpen (klick)



Jag fattar inte... denna gången var det inte alls mitt fel ändå får jag sota för de!!!

Jag kan inte ro för att en av deras anställda skickar ut kopior på mejl och inte kollar upp vem det är som skickat mejlet.. fan så arg jag är!! 4 VECKOR!!! Hallååå!? Ska jag leva på vatten eller? Det här är inte ok!! Och kvinnan jag snackade med är inte mer ok hon..

Först var hon uppnäsig och otrevlig.. men när hon hittade mejlet jag skrivit och svaret som jag fått tillbacka så blev hon jätte trevlig... ne fyy!!


Jag får se hur jag får detta löst!! Jag kan ju inte göra mer än vänta!!

Nu ska jag i alla fall trösta mig med en god choklad pralin och gå ner i köket o baka en rulltårta!


Puss på er!


GOD MORGON!

Det var ett tag sen man satt uppe halv åtta med en kopp teé och lokalteve på 4an!
Hoppas jag lyckas fortsätta det här!!

På nyheterna föresten sa dom att det skedde en trafikolycka, fontalkrock på haninge leden kl:0700!
Det är ganska nära där mamma och hennes gubbe bor!! Men vad jag minns sen jag bodde där är att dom precis gått upp vid den tiden...
Men det var ändå tre personer som var inblandade!! hoppas de klarat sig!

vädret i dag blir molnigt och -3 grader kallt!

nu har mitt te kallnat så pass så jag kan börja smaka på de!

tjing

NU NI!!

Efter allt tänkande så har jag faktist blivit trötter!

Så nu ska jag förvåna er alla!! jag ska fixa mig en kopp te, och sitta i soffan och slappa tills tet är slut.. sen ska jag fixa med kvälls bestyren och GÅ O SOVA!!!!

OJOJOJ jag tror jag hamnar i säng innan 22 i kväll!!
men det behövs för imårn väntar tidig väckning, 6 km lång cykeltur, bakning och underhållning av mina två käraste vänner!

så god natt på er!!

tjing/dee

Tänkaren..

Jag har nog spenderat över en timma vid datorn med att kolla upp en massa bloggar..

Vad duktiga bloggare det finns..  Jag vill med bli duktig!

Jag vet att det här bara är en början, och jag har ju några idéer på hur jag ska göra min blogg läsvärd och intressant..

Men jag är inte riktigt färdig med de planerna.

Det är mycket jag är intresserad av som jag blivit ganska så duktig på.. det skulle vara så kul att få dela med sig av de till andra!


Jag ska sitta och bara planera nån timma.. nu har jag världens idé!'

Uj uj måste sluta skriva här så jag kan sätta igång!!!


Tjing!


Slappisar!!!

Idag blir det nog inte mycket gjort!! Älsklingen och jag bestämde oss för att bara slappa idag!!


Det är ju den sista dagen vi får göra det på ett tag! 


Har ni sett det nya i bloggen föresten?
 

•·         Kartan över alla besökare.

•·         Att jag centrerat hela bloggen.

•·         Prenumerant räknaren längst upp till höger i menyn.


Det jag har kvar att fixa är:

•v  Bakgrunden för bloggen, kan inte bestämma mig för vad jag ska ha..

•v  Min "header" där det står (-=Dee=-)

•v  Några fina bilder till vänster om inläggen (typ en ytterligare meny spalt!)


Vi får se om jag lyckas... det här är ändå väldigt nytt för mig... men man lär sig massor av att fixa o trixa själv..  Och som ni ser så började jag tidigt i dag så jag slipper sitta uppe så sent i kväll..





Nu blir det lite mat!
 tjing så länge!


V.I.P MALIN NR:1

♦Mallan var den första som kommenterade i min blogg! Därför får hon ett V.I.P inlägg bara för henne! ♦

http://mallisbrallis.blogg.se

Hej Hej!

God morgon är kanske inte rätt å säga men jag kom faktiskt inte ur sängen innan 1230 i dag ändå. Fast jag sa att jag skulle vända på dygnet och både lägga mig för att sova tidigare men också klara av att gå upp när klockan fortfarande åtminstone två nollor på displayen.  Men så var varken fallet i dag eller de senaste dagarna heller.

Jag har klurat på vad det kan bero på att jag så fort kan vända på dygnet utan större problem, det svåra är att vända tillbacka på det!

Men jag tror att det har nått med kylan att göra.. det kanske låter knäppt men, varje kväll så sitter jag o fryser.. vilket jag i så fall tänker är att kyla gör en pigg.

Men det har motsatt effekt på morgonen!

Då är det varmt i sängen, man vill alltså ligga kvar! Det vet väl alla!!!

Men jag tror att det är så... det är för kallt!

Hur jag ska lösa det, klurar jag på än.. antingen installera fler element.. men det är ju ganska dyrt. Eller så måste jag börja bära kläder eller nått när jag ska sova! Jag ska muddra på mig på kvällen så jag är varm innan jag går o lägger mig! På morgonen sen så slipper jag ju frysa för då har jag nått på mig... Kanske lättare att komma upp då!?

  

Har du nått tipps till mig?

  

Imorgon börjar Älsklingen jobba, och jag ska ta mig till mamma för att kunna ringa skolan! När jag skaffat en egen lägenhet ska jag skaffa en hemtelefon!! Det är prio ett!!

  

  

Jag fick en kommentar i bloggen men jag fick inget namn!! Jag måste ju hedra den som skrev för det var den första som skriv en kommentar i min nya blogg! Svaret på frågan som "den" skrev är att: Ja jag har fixat allt själv! Jag hittade en blogg där en kille satt upp hjälpmedel för att vi andra ska kunna göra våra bloggar speciella!

Jag ska länka han blogg från min så håll utkik för uppdateringar i menyn till höger!

  

Just nu sitter jag ner bäddad i soffan föresten och latar mig. Eller väntar mest på frukosten som är Andreas uppgift i dag.. men min mage mumlar så jag funderar på att fixa det själv snart.. hehe jag har hört hans mage med men han är så upptagen vid sin dator så jag tror han försöker ignorera de.. hihi så sött...  

  

Jag ska sluta skriva i alla fall och hitta på nått annat ett tag... men jag tror att ni kommer höra mer av mig innan dagen är slut.. så kika in någon gång då och då!

  

                                                                                   Tjing/ Dee ♥  









  


FY DEE!!

Nu sitter man här igen.. och klockan har hunnit bli 0200... jag måste skärpa mig!!

Jag har i allafall varit väldigt duktig med att fixa med bloggen!! Jag försöker i allafall..
När jag fått till en snygg blogg så tror jag att det kommer vara roligare att både skriva i den som att läsa den!

Nu verkar det som att jag har fastnat på ett ställe, så det får jag kolla upp igen nästa gång..

Älskling har redan laggt sig i mysiga sängen.. och jag ska göra det jag med snart.. men jag va ju bara tvungen!

Andreas påpekade de förut.. att det blivit mycket med bloggandet några dagar nu.. men jag svarade att det iallafall är bättre tidsfördriv än att möta upp en kompis halvägs för att snacka en stund och samtidigt ta en cigg! Ok exakt så sa jag inte.. men jag tänkte så... det här lilla beroendet som jag har med bloggen nu är ju bättre än snus och cigaretter!

Jag måste bara tillägga att jag även blivit lite smått beroende av "Blondinbellas" blogg!
Inte för att jag tror att jag kan bli som hon.. jag är ju mig sj.. utan för att hon faktist taggar mig lite.. hon hinner ju med så mycket om dagarna. Tyvär så tror jag att mycket handlar om pengar. Ok hon snackar om att man ska ha ett bra självförtroende.. och det verkar hon ha GOTT OM.. men så mycket hon snackar om pengar och hur hon spenderar dem osv.. är ganska så skrytsamt.. inte konstigt att hennes "äldre/föredetta" vänner hör av sig till henne.. aja
Jag vill inte tracka ner på henne.. men man kan ju inte låta bli att vara lite avis... Jag skulle vilja ha och kunna göra en del av det hon får göra.. men jag skulle inte vilja byta plats med henne.


Nu börjar det bli sent.. så jag ska gå nu.. jag skriver som vanligt igen i mårn!

 Har ni kollat bilddagboken!?








GOD NATT/ Dee♥

OBS!!

Ni har väl inte missat att titta in hos mina nära och kära? Länkarna finns till höger i menyn , längst ner!


Hej igen!!

Hej Igen!♥



Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka att det var roligt med en blogg.. men jag tycker att det funkar bra!

I dag har Älskling och jag mest tagit det lugnt! Lite för lugnt kanske? I alla fall så lugnt att vi bestämde oss för att åka iväg till hans moster Jenny och hennes söta familj i Lambohov.

Vi fick lite kaffe o pepparkaka och satt o snackade lite. De är så trevliga! Så söta barn och en söt liten hamster med! Hihi! Bibbi heter den! När vi var på väg hem stannade vi till vid Lidl och handlade lite för maten.

Efter det åkte vi hem där jag satte igång med maten på en gång. Mums blev det som bara den!

Lövbiff med kroketter, jättegod sallad och

cilli-bearnaise.

  

När vi gottat oss så satte älsklingen igång en film.. "Transformers"  

Vi har sett den en gång redan båda två så jag tar mig lite tid framför bloggen i sället!!



Nu ska ni få veta vad det är som håller mig vaken om nätterna..

Ett program som går på tv4+

Som heter "hemsökta hus" jag älskar det programmet! Måste ju erkänna att jag blir lite skraj emellan åt, men det är därför jag har älsklingen bredvid mig, oftast sovande men ändå där som min beskyddare om något spöke skulle få för sig att komma o döda mig eller nått... ok så allvarligt är det väl inte. Jag hoppas ni förstår vad jag menar.



Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.. Förutom att uppdatera lite i bilddagboken först. Sen ska jag nog ta mig ett bad tror jag, så man kan slappna av lite innan det är dags för sägen. Ska verkligen sätta igång med att försöka ändra på min dygns rytm nu!

Föresten så måste jag skryta lite..

  

JAG HAR VARKEN RÖKT ELLER SNUSAT SEN 1 JAN!


Jag hoppas verkligen att jag inte sviker mig själv med att inte kunna låta bli att börja igen.

Jag får använda bloggen som nikotin istället! Allvarligt talat så har jag inte alls varit sugen på att snusa eller röka. Älsklingen snusar än.. men det stör inte mig.

Aja! Nu måste jag fortsätta, så jag hinner tappa upp vatten i badkaret! Man får ju inte väsnas efter kl 22. Men först upp med bilder på bilddagboken!

vi kanske ses sen.. om jag kommer på nått att skriva om.. annars imorgon!

tjing/Dee


Måndag...

Hej allihoppa!!

Jag har nyligen kommit upp! Jag förstår verkligen inte hur jag funkar när det gäller sömn!
Jag hade ställt klockan för att den SENAST skulle ringa och väcka mig kl11..
Men när den ringde så stängde jag av den och tänkte, jo men jag får ju ligga o vakna till...AA när jag vaknar till har klockan hunnit bli 13:30!!!! Jag var ju uppr länge i går.. gick o la mig vid 04:45... så det kanske förklarar saken ganska så väl!
Men jag trodde verkligen inte att jag somnat om och sov så länge! Jag måste verkligen göra något åt de.. så här kan det inte vara!!

Anledningen att jag varit uppe så länge de senaste dagarna tar jag i nästa inlägg.. för nu ska jag ut i köket och ordna med BRUNCH!

VI SES!

SENT!!

Uch det börjar bli så där sent igen... jag har verkligen vänt på dygnet!!

Satt o retades med syrran i Hellsingborg på Bilddagboken!  Hon förklarade sig själv för vinnare.. men jag tycker fortfarande att ni kan få rösta fram vinnaren istället!!!

#Ni hittar länken till min bilddagbok till höger i menyn#

Ne jag ska nog inte göra detta till ett så värst långt inlägg.. ska nog krypa ner i sängen så jag kan sträcka på ryggen... har haft lite småont varje dag nu sen nyår.. men jag kan inte minnas att jag skulle gjort nått lustigt så.. aja jag hoppas att det går över....

Ne se.. nu babblar jag iväg tiden.... JAG MÅSTE SOVA! Kan ju inte hålla på såhär när man börjar plugga nästa vecka och behöver vara utvilad!

OK.... God Natt folket!!


KOLLA BILDDAGBOKEN!!

Hemma igen!!

Ok... för det första så måste jag få klaga på kylan... asså minus sexton!!! Det är ju inte klokt!!

För det andra, berätta om min dag..
Jag var ju som saggt hos mammadee och klippte hennes gubbe och hjölpte till med mamsens nya mobil.. och den gamla med ioförsig..
Det var jätte trevligt hos mamma... det började ju med att syrran Krizza kom till Andreas för att hon skulle kunna åka med mig när jag blev hämtad av mamma... Mamma i sin tur.. kom till Andreas för att lämna av min lagade cykel och för att hämta mig o syrran då rråå! Sen åkte vi till mamma i micke...

När jag klippt håret på micke.. så bjöds det på mat!! mumma!!! Sen snackade vi en del och fixade med mobilerna... och sen blev det fika...
Mamma och Micke skulle iväg på bio.. så när det var dax för dem att åka så åkte jag o syrran med... mig släppte de av hos Andreas och syrran följde med till biografen... därifrån skulle hon gå till storatorget och ta bussen mot ryd... uch!! först ville hon gå hela vägen hem.. men jag kalla henne galen och påminde henne om att det var SVIN KALLT ute...
men men.. jag hoppas att hon kom hem!! 

När jag kommit hem i allafall så började jag med att överföra bilderna från kameran till datorn... och då skriver en vän till mig på msn och säger att bilderna från nyår är klara... !! då blev jag glad!! så det kommer en ganska så stor uppdatering på BILDDAGBOKEN så kolla det med!!!


Älsklingen sitter och mumsar kebabb rulle.. men jag är fortfarande mätt så jag roar mig här i stället!
Visst har min blogg blivit fin!!?? jag är inte riktigt klar än tror jag.. vi får se vad jag hittar på... jag har några ideér!

Nu ska jag iallafall ladda upp några bilder i bilddagboken!!

tjing!

Gääääsp!

God dag!

Jag har suttit vid datorn sen kl 11 och donat med bloggen.. hoppas ni tycker den är fin!

Frukost har jag inte fått i mig än.. Men det ska jag fixa snart..

Idag ska mamma komma o hämta mig för jag ska leka frosör och klippa håret på hemmes gubbe!
Alltid lika kul att få träffa mamma... men att klippa hår när man sj inte har lust är lite jobbigt,, Men med en trimmer går det ganska så fort... Jag ska samtidigt lära mamsen hur man ska tänka när man klipper karar! Så hon kan göra det på gubben sin nästa gång det är dax...

ne nu kurrar magen.. jag måste ut i köket och fixa mackor! Jag uppdaterar mer sen! än har dagen bara börjat!!


tjing!!


Ska snart sova!

Jag sitter och har en intressant konversation med en vän på msn...
Vi pratar om kärlek.. kärlek på de viset som är svårt, jobbigt, ensamt...
Att vara kär.. är en sak.. att vara förälskad en annan... men om man inte är nått av det men ändå känner något vad är man då?

Jag har varit kär och förälskad... men också kännt det där som inte har nått namn..

Det där något... är tillexempel de man känner för ett ex... För min del önskar jag att jag alldrig behöver stå öga mot öga med en speciell.. men när något händer denna exet... så känns det ändå... någonsorts medlidande.. man känner att man igentligen borde göra något ... men man liksom vill inte göra de...

Min vän.. har nog inte riktigt kommit över sitt ex.. men han har gått vidare och redan skaffat en flickvän.. min vän dejtar.. men hon känner ändå att hon saknar honom... det går liksom inte att sätta fingret på vad hon riktigt känner..
Hon mår iallafall emellanåt ganska så dåligt och känner sig ensam.. Jag kan inte riktigt förklara hur hon mår.. men jag kommer ihåg hur det var för mig.. när mitt ex tog de stora stegen före och utan mig.. och det kändes INTE BRA!


Jag tycker i allafall.. att om man känner att allt är åt helvete och tycker att ingenting har någon mening längre.. så ska man först slänga sig på golvet och skrika, börja sparka, svära, böla och förstöra sminket... sen så ska man sätta sig upp där på golvet.. och säga... "- Det är ok att jag känner så här."  FÖR DET ÄR DE!! Alla känner så någongång!
Alla vill ge upp någongång.. och säga upp kontakten med alla,, och resa bort för att stanna på en öde strand så man slipper förklara sig och ta massa konstiga råd om kärlek... men det är ok!

Men en sak som jag även rådde mig vän till var att låta livet stå på "paus" ett tag.... Det är liksom ok att stänga av mobilen och inte svara på mejl på några dagar... så länge man kommer ihåg att ta hand om sig sj,...
Äta, dricka, gå på toa så klart och sova.



*Alla liv kommer med en fjärrkontroll.. med "paus" och "play" men ingen stop knapp.. Någongång måste livet fortsätta men du bestämmer när!*



Man lär sig....                                                                    
                                                                                             God natt!


Åtvidaberg!

Eller rättare sagt  Nannersbo. Dit åkte jag och Andreas för att hälsa på Lars och hans föräldrar! När vi kom fram var andreas tvungen till att sätta igång med att pilla på sin Honda. Han satte dit en backspegel och sen var det för kallt för att fortsätta utan att ta en värmande kaffepaus. Så vi gick in i värmen där Föräldrarna bjöd på kaffe och julgodis! mumms!!

Sen satt vi och snackade ett tag.. senare på eftermiddagen blev vi bjudna på mat! GUD SÅ GOTT och enkelt!!! Pasta med förkoktlax och ostsås! Allt i en o samma panna! Sen i allafall så snackade vi och slappade ett tag till!

Efter lite tv tittande så tackade vi för oss och åkte hem..

Jag måste bara säga.. alla dessa vägskyltar med lustiga namn asså... "Gullebo byn" hihi sött eller hur,,, det finns ett museum på vägen till Åtvidaberg som heter "Ekomuseumet" undrar vad som finns DÄÄR däär därr ..... hahaha
Ja jag roade mig i bilen.. "Tuttorp" asså vem kommer på alla dessa namn...
jaja...

kommer bilder på bildagboken!! checka!

Föresten så blev det ingen bio... vi dröjde så länge i Nannersbo så vi får ta det en annangång!

tjing!

God morgon!

Ja... jag gillar att sova länge!


Sov väldans bra faktist! Vaknade när älsklingen skulle upp... han tittade ut och sa att det hade snöat.. och jag blev så nyfiken så jag var tvungen att gå upp jag med!

När jag började frysa klädde jag på mig och hämtade den urmysiga morgonråcken som mamma köppte till mig i julklapp!! DEN ÄR UNDERBAAAR!!

Ok,, då ska vi se,, eftersom att det inte gick så bra igår när jag skulle skriva mitt första inlägg så kan jag göra om det idag..
Alltså.. i denna bloggen kommer jag skriva om hur min dag har varit, vad jag hittat på, konstiga tankar och annat intressant. Jag har tillomed en kategori som man kan klicka sig in på för att läsa om vilka konstiga drömmar jag brukar ha.
Jag tänker alltså använda denna bloggen som någon typ av ventilation för själen.. ibland måste man bara få ner tankar i skrivna ord för att komma på hur man ska lösa problem osv..

Jag kommer för det mesta bara skriva i denna bloggen.. Därför har jag en bilddagbok där jag uppdaterar med bilder så mycket jag bara kan..   du hittar länken till min bilddagbok under "Länkar" på högersida av denna bloggen. Dit kommer jag dirigera er om jag skrivit om någon fest eller så här i denna bloggen så ni får se hur roligt vi har haft de!

Jag tror jag fått med det mesta! Ni kanske vill veta planerna för dagen?
Älskling Andreas och jag funderar på att åka till Åtvidaberg och hälsa på hans kompis Lars, han lånar ut sitt garage åt andreas och några killar till så de kan serva deras bilar.. Andreas älskade Honda står där ute och fryser helt sönderplockad!
Efter de hade vi tänkt gå på bio faktist! Jag har ingen aning om vad vi ska se... men mysigt hoppas jag att det blir!

Så nu ska jag kolla runt lite på nätet och se om jag hittar nått kul!!




Jag hoppas någon läser min blogg nu när jag skrivit så mycket!

Tjing/Dee

Välkommen till min nya blogg!

Skönt att skriva sitt första blogginlägg förbannad..

jag hade skrivit en massa fin info om vad jag tänkt använda bloggen till och länkar till bilddagboken osv.. men när jag skulle förhandsgranska och sen tillbax till inlägget för att spara så försvann all text...

så var inte arga på mig... jag gör ett nytt försök imårn...


nu måste jag sova! godnatt!

RSS 2.0