Barn eller inte?

Hej på er mina trogna läsare!


Jag tänkte skriva ett inlägg i dag. Bara för att jag inte har nått annat för mig just nu.


Det första jag gör när jag slår på min dator är att kolla alla mina mejl, läsa bloggar och till sista kolla nyheter på Aftonbladets hemsida. Varje gång jag gör det blir jag lika förvånad. Jag förstår verkligen inte vad folk tänker med.


Idag står det tillexempel om en liten nyfödd flicka om hittades i en plastpåse av några barn som var på väg till skolan. Flickan var mindre än ett dygn gammal och kan ha legat ute i flera timmar. Hon var nedkyld trots efter att ha hittats invirad i ett lakan och ned stoppad i en påse. Detta hände i England. Vård personalen som tog hand om flickan döpte henne till Grace. Nu letar de efter Graces mamma som kan ha fastnat på någon av de övervaknings kameror som finns i närheten.

Hur kan man göra så? Hur pass psykisk störd måste man vara för att kunna lämna sitt barn mitt på gatan i en plastpåse!? Hur svårt är det igentligen att erkänna att man inte kan ta hand om barnet och lämna det på ett sjukhus. För att sen också för sitt egen skull bli undersökt. Man kan ju bli jätte sjuk och till och med dö om man inte blir undersökt efter en förlossning. Jag kan tänka mig att mamma var ganska ung. eller faktiskt har en allvarlig psykisk störning, och inte förstår vad hon gjort.

Fruktansvärt i mina ögon i alla fall. Det finns ju faktiskt hjälp att få, även i England förmodar jag.


Man kan ju göra som en annan tjej. Jessica 26 år är helt säker på att hon inte vill ha barn så hon steriliserade sig för ett år sen.  "Dessutom vill jag faktiskt inte ha ansvaret för ett barn. Många skaffar barn utan att veta vad de ger sig in på och det vill jag inte göra."

Hon vet vart hon står. Ok alla behöver ju inte gå och sterilisera sig för de, men om folk tänkt lite mer så tror jag att det som hände lilla Grace inte behöver hända fler barn.

Jag själv vet att jag vill ha barn. Och fyra st i min omgivning antingen väntar barn redan eller har tagit steget och bestämt sig för att sluta med preventiv medel för att låta naturen ha sin gång.


Jag stöttar alla unga mammor och pappor, och hoppas att de känner i sitt hjärta att de verkligen önskar sig barnet så "the litle kid" får ett fint liv!


Läs hela artiklarna på Aftonbladets hemsida!


Om jag ska återgå till vardagen så är det risigt väder här i Lkpg idag. Snön smälter och regnet bara fortsätter falla. Men det gör inget. Snart ska jag träffa Malin på stan för en fika. Kanske gå på stan lite om jag hinner för att leta nått nytt till på Lördag då det är 30 års kalas i Norrköping!


Skriver säkert mer sen.♥ A kommer ju hem i dag med! Jag har längtat!

Tjing på er! :)


Missbruka grädd patroner????


Vad händer!? Ska det behöva vara åldergräns på grädde nu också?
och var får "barnen" alla idéer ifrån????

När jag var 8 år lekte jag med barbie och om jag var på disco i fritidsgården så var det bara billig läsk och popcorne som gällde!

Tänk: nu när min generation börjar skaffa barn så måste man även börja tänka på att barn hittar alla möjliga saker att bli höga på... snart är det väl så att barnen springer efter kompisar när de fisit eller nått för att prova sniffa den gasen också. Herregud.. när är det nog!?

läs artikeln:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4479909.ab


Jag måste bara säga att jag är världens lyckligaste dotter dag!!!

Tröttis!!

Hej alla söta!


Jag började inte min dag som jag tänkt mig. Jag försov mig! Inte för att jag hade någon viktig tid att passa, jag hade tänkt åka till skolan o lämna in alla papper men jag kom på att de inte var utskriva! Herre gud... vad händer med mig. Så istället för att rusa iväg till skolan, så sitter jag här i sängen igen för att kolla igenom alla sidor så jag kan skriva ut det idag. Jag får se om jag hinner färdigt innan skolan stänger för i så fall åker jag dit ändå idag. Men annars är det ju en dag imorgon också. Aja jag ska väl ta o fortsätta här...


Tjing!


Natten går o går o går.. som den där bateri kaninen.

Jaha... då ligger man här igen med datorn i knä och förbereder sig för ännu en sömnlös natt med pluggandet. Jag måste bli färdig tills imorgon då jag planerat att besöka skolan och lämna in alla papper. Det blir en hel del. Efter fem veckors skrivande så brukar det ju bli så.


Idag kom A♥ hem från Borås. Men vi han bara ses en timma innan han skulle vidare mot Karlstad. Vi han också prata lite, om det som tynger oss båda två. Men jag tänker inte gå in på detaljer. Det är bara så himla trist att han jobbar i Karlstad, så enkelt är det.


Kvällen gick fort för övrigt. Om jag inte satt vid datorn så satt jag i köket och höll momsen sällskap. Hon gjorde VITLÖKS PURÉ av vitlöken som hon själv odlat i trädgården och som höll på att odla sig själv i förrådet så nått var hon ju tvungen att göra med dem. Då är ju Puré bra så man kan klicka i lite i maten då man vill ha. Snacka om att det stank lagom mycket vitlök. Men hon ska ju inte behöva vara där själv... (jag hatar vitlök)


När det var klart i köket bänkade vi oss framför tv:n. BECK-Advokaten. Jag är inte alls så förtjust i den serien av filmer. Det gick ju att titta på ett tag, men sen blev det mer intressant att pilla i mammas hår. Det blev inbakade flätor i fina mönster. Mamma var nöjd med resultatet! Jag med!


Men som sagt nu ligger jag i sängen och har redan hunnit säga god natt till A♥. Så det är väl bäst att jag säger god natt till er med så jag kan sätta i gång med de sista jag har kvar att skriva ned på skolarbetet.


Jag kanske ska förklara en sak till bara. Jag har ju inte varit så jätte duktig på att uppdatera varken här eller i bilddagboken. Och det beror på att de senaste dagarna inte riktigt varit en dans på rosor. Men det är väl så livet är. Hur som helst, när jag tagit mig upp från den oändligt djupa brunnen av psykiskstress så kommer jag bli bättre på att dela med mig av tankar, tips och vardags babbel. Så ha tålamod, eller kom tillbaka om några dagar då de mer positiva inläggen kommer dyka upp...


Ne. God Natt Folket....


ångest och oro?

Här ligger man klarvaken i sängen när man igentligen borde sova.


Det är mina tankar som stör mig... jag har känt mig orolig de senaste dagarna. Det kanske beror på allt jag försöker hinna med?


Körkort, Skola, Kärleken... det är ju i alla fall de jag kan peka ut. Sen är det mycket runt om kring. All denna jobbiga orolighet för att hinna med allt har gjort att jag fått ont i magen. Och inte så där ont som man har när man är hungrig, utan ont som i "kanske dags att börja bli orolig för de med" ont. Jag får ganska ofta sådana äckliga sura uppstötningar. Och detta är faktiskt ett tecken på stress.


Det är ju inte så att jag gör någonting varje timma varje dag hela veckan, utan de att varje gång jag slappnar av så kommer alla de där "måsten" . Och om jag väljer att inte plugga körkort utan istället skriva på mitt arbete från skolan så blir jag små stressad för att jag känner att körkortet är med aktuellt. Efter som att jag har teorilektioner på tisdagar så vill jag ju plugga teori. Men på helgerna hinner jag inte plugga så mycket eftersom att den tiden går helt och hållet till Andreas och mig när han kommer hem från Karlstad. Så allt pluggande måste ske under veckorna, då jag helst skulle vilja hinna med att umgås med vänner emellanåt men det finns inte så mycket tid för det


Jag är glad för att jag beslutade att fortsätta plugga, och jag är glad för att jag tagit tag i körkortet! Men att försöka balansera de var svårare än jag trodde.


För övrigt är Andreas i Borås och hälsar på sin kompis. Och det ska han ju få göra även om vi bara kan ses på helgerna. Vilket är väldigt mycket jobbigare än jag kunde föreställa mig. Man börjar verkligen känna att vi är ifrån varandra för mycket. Men då borde ju jag se detta som en möjlighet att plugga färdigt allt som hamnat lite efter i planeringarna... eller hur?


Jag vill verkligen det här! Jag vill ha en utbildning! Jag vill ha körkort! Jag vill ha kvar min älskling! Jag vill må bra! Jag vill hinna med allt! Men jag kommer inte göra det utan att ha ont i magen varje dag...


Tanken på att sova nu... är ganska så omöjlig. Men det är ändå skönt att få skriva av sig lite.




Tjing!


Flera dagar i rad!

Hej alla glada!


Då var det dags för mig att berätta vad jag har gjort de senaste dagarna!


Torsdagen bestod mest av plugg och förberedelser för kvällen då Andreas skulle komma hem och bli bjuden på god mat som jag sen lagade. Han kom hem lite tidigare denna gång, och det var skönt! Resten av kvällen var lugn, han är så trött när han kommer hem så jag försöker att inte tvinga på honom en massa saker...


Fredagen började ganska tigigt då Andreas skulle iväg på ett ärende. Han släppte av mig hos mamma innan, för mamma hade lovat mig att vi skulle ut o övningsköra!  Det gick suveränt!  Mamma var nöjd och lika så jag! Efter att vi kört runt i en timma på övningsfältet så åkte vi till blomsterhandeln. Mamma skulle planera om krukorna i köksfönstret och ville ha nått nytt o fräscht! Jag kom tomhänt därifrån. När mamma släppt av mig vid Andreas så gick kvällen mest åt till mys och åter mys. Jag han fixa lite med videoklippet som finns i förra inlägget. Jag var super nöjd när jag var färdig med den, men när jag laddat upp den på youtube så var kvalitén åt helvete! *snyft!* Jag beklagar verkligen för de! Jag ska i nästa inlägg skriva ner texten så ni i alla fall får läsa vad det står.  För övrigt så är "kramis låten" en söt favorit! Söta lilla kaninen! Fredagen den 13 gav mig föresten inte alls den oturen som alla säger att den brukar göra...


Lördag, ALLA HJÄRTANS DAG. Den var mysig! Jag kommer inte gå in på detaljer... men jag trivdes.

På söndagen var det dags att leka mattant. Andreas skulle ha med sig 7 matlådor så han klarar sig i Karlstad. Laga Laga Laga mat... trallallallalaaa... Vid 18 tiden var det också dags för Andreas att åka iväg. Han lämnade av mig hos mamma, vi pussades hejdå och sen åkte han. När jag kom innanför dörren så satt mamma, Micke och syrran uppe vid datorn och planerade kök på Ikeas... "planera-kök-program". Och jag gick mest runt och deppade. En vana tror jag, det är jobbigt att säga hejdå till sin älskling så många gånger. Kvällen blev lugn.


Måndag: Sportlovet är igång. Vilket innebär att jag kan ta det lugnt med pluggandet ett tag. Jag tog det mest lugnt tills mamma ringde och bad mig cykla iväg för att lämna över hennes träningsbag som hon glömt hemma. Och det gjorde jag så klart. Skönt att komma ut i solen. Resten av dagen satt jag och läste i trafikskole böckerna.


Tisdag / Idag! Hela dagen har varit perfekt! Upp relativt tidigt, ni som känner mig vet att det betyder, innan 12. Och i alla fall fixa med dusch och smink mm för att komma iväg till bussen. Jag var nämligen på trafikskolan i dag och hade min första övningskörning med dem kl:1400! Vilket gick underbart! Han tyckte att jag var uppmärksam och väldigt duktig! Vi var ute i trafiken redan första gången och det var lite läskigt... men det gick jätte bra!


Blev bara lite rädd för att jag förstört deras fina bil innan vi ens lämnat parkeringen, Jag höll ned kopplingen för att det var en liten lutning, samtidigt som bromsen så klart... och medans han talade om vad det var vi skulle öva på så provade jag att trycka ned kopplingen lite till... alltså hela vägen ned i botten. Och när jag släppte så var den kvar där... förvånad och rädd börjar jag försöka pilla upp kopplingen med foten och skrattar så klart lite nervöst... och när han ber mig ge lite gas för att vi ska åka iväg så påpekar jag att kopplingen sitter fast. Jo men då är det så gott folk att läraren har koppling och broms på sin sida av bilen också, och det var ju då han som höll ned den. Aja.. lite pinsamt var det allt men allt annat gick som sagt jätte bra!


Efter att jag övningskört satt jag lite vid datorerna och övade på teorin. Sen tog jag en sväng på stan för att käka lite och gå i affärerna. För sen skulle jag tillbaka till trafikskolan på en teori lektion. Det gick bra det med och läraren där gjorde det intressant och kul så det kommer jag se fram emot de fyra sista tisdagarna som är kvar av det.

När jag kom hem var jag ju tvungen att berätta om allt!!! Men det var ju för att jag var så stolt!


Nu känner jag bara att min energi är slut och ser framemot att lägga mig i sängen för att lugna de sista nerverna framför datorn med några tv-program som jag missat.


Jag bjuder på detta söta klipp som jag snubblade in på när jag letade instruktioner för hur man kan dekorera tårtor. Han är ju bara för söt!




Alla <3 Dag!

Det har gått TRE hela dagar sen jag skrev i bloggen sist! Hoppas ingen varit ledsen för det!


Jag kommer skriva en uppdatering senare, på måndag typ...


Kolla videoklippet!



Jag är stolt!

Idag var det som sagt "var stolt över dig själv -dagen" den dagen har jag nog hittat på själv! Meningen med den dagen är att efter några dagars deppande så ska man göra en dag till denna! En dag då du kan känna dig stolt av din insats och kommer kunna somna gott! Jag har verkligen gjort vad jag kunnat i dag! Verkligen tagit tag i viktiga saker, ringt samtal, pluggat och till o med varit på körskolan och bokat körlektioner! Där satt jag kvar ett tag för att plugga lite där med... och det gick bra kan jag säga... jag blev förvånad över hur många rätt jag fick första gången... men det är ju en del kvar så än ska jag nog inte skriva upp!

Nu sitter jag och pluggar vidare på skolarbetet som ska vara inne nästa vecka. Pjuh! Jag börjar verkligen känna av skrivkrampen nu. Så mycket som jag pluggat de sista dagarna är nog inte hälsosamt ens... hehe  , någon ursäkt ska man kunna ha!


Min älskling i Karlstad längtar hem.  Denna helg är bara min och hans helg. Jag ska stänga av mobilen, låsa dörren och bara vara kär! På lördag är det ju alla hjärtans dag och det ska firas med kärlek!

Men än så länge är det fortfarande tisdag och stolt är jag redan nu! Jag ska verkligen försöka få fler saker gjorda ikväll så jag kan glömma allt i helgen och bara vara!


Ne men så är det! Jag kanske hoppar in senare och skriver lite till.

Tjing!


Var stolt över dig själv -dagen!!

Idag är jag stolt över mig själv! Berättar mer sen, jag ska iväg och fixa lite först!!


Pirrigt!


GAAAAAAAHHH!!!

Jag sitter o pluggar... det är inte alls så roligt som alla säger. Jag försöker verkligen peppa mig själv, men det går inte. Km långa texter blir bara till en enda röra i skallen. Två intervjuer ska göras också! Sånt tycker jag är så himla pinsamt! Men jag ska ringa o ragga upp två personer imorn så jag får det fixat! Jag har verkligen tappat suget för allt. Jag vill inte träna, plugga, städa, gå promenader... jag har inte lust med nått. Kommer sitta fast vid denna nedrans dator tills jag blir färdig med alla uppgifter. Och det känns som en lång tid! Jag hoppas verkligen att det lönar sig tillslut! Fyfan för att sitta inne och vara tvungen till att plugga!


Jag ska inte fortsätta skriva.. det låter bara så negativt. Ska bara fortsätta "studera" FAN FAN FAN SÅ TRIST!!!!


Liten uppdatering

Hejsan allihopa!


Jag har inte skrivit något sen i fredags! Så jag kan ju börja med att tala om att Lördagen var hur perfekt som helst! Jag var hemma hos mamma redan vid 10 tiden för att förbereda maten och dukningen för middagen.  Andreas mamma kom själv med hennes småttingar. Pappa-Lasse log hemma med sjukan! Men vi hade det trevligt ändå! Vi hade förrätt, varmrätt och efterrätt! Skagentoast, plommonspäckad fläskkotlett, och glass o for! Det var verkligen mumsigt!


Mycket lek blev det med småttingarna också, vi byggde koja och lekte med leksaker som jag o mina syskon lekte med när vi var små!


Efter middagen så städade jag och min mamma undan, det gick fort och smidigt. Sen åkte jag och älsklingen hem till honom där vi tog det lugnt för resten av kvällen!


Söndagen var lugn den med. Andreas skulle ge sig iväg som vanligt vid fem tiden så jag hjälpte honom med matlådor och plockade själv ihop mina saker för att åka tillbacka till mamma.

Väl hos mamma var det bara depp som gällde. Jag blir alltid lika nere efter att ha behövt säga hejdå till min älskling.


Jag gick mest efter mammas sambo Micke och bad honom hitta på nått jag kunde göra. Han kom på att jag skulle kunna slipa på hammocken som ska upp i sommar. Visst tänkte jag... men det gör jag hellre på måndag kom jag fram till...


Så idag har jag slipat. Mina händer kände jag inte av alls efter ett tag, vibrationerna i slipmaskinen var nästan läskiga alltså! Jag var många gånger nära på att tappa greppet av den men det gick bra. Jag hoppas han blir nöjd med resultatet!



Jag har fått snacka lite med Hagge (min syster i Hellsingborg). Och nu tänkte jag sitta och plugga ett tag.


Vi får se hur långt jag kommer.


Jag lovar att uppdatera var efter dagen går!


Tjing så länge!


FREDAG!!

Jag var lite tvungen att skriva ett kort inlägg... Jag sitter hos mor min och lyssnar på en nostalgi skiva med trance medans jag fin putsar lite på över våningen! Jag är snart färdig. Micke (mammas sambo) bjuder på pizza ikväll! Mumma! Senare i kväll kommer älskling och hämtar mig! Vi måste ju passa på att ha lite kvalité tid när han är hemma... J


I dag är det föresten min namns dag! Dorotea!


Ne bäst att fortsätta med donandet!

Tjing!


Torsdag kväll...

Jag kom ju i väg i alla fall! Så trist att cykla så långt! Men nu är det färdigt! Mamma och hennes karl har åkt iväg för att de After Dark och jag ska fortsätta med mina planer... det vill säga städa lite till på mitt rum, packa väskan och åka iväg till min snutteplutt!


Kanske slänga upp lite bilder i bilddagboken först! Alla är så duktiga med uppdateringar förutom jag. Det har ju inte blivit så mycket kort på sista tiden... kan bero på att jag inte gjort så himla mycket som är värt att skryta med. Men om jag ska hinna med de också så får jag skynda mig!


Hoppas ni får en trevlig torsdags kväll! Jag ska försöka skriva nått imorgon för då är jag nog här hos mamma igen och städar lite av huset och förbereder lite till. Men nått mer i kväll skriver jag nog inte!



Japp med de sagt så... tjing!


Dåligt väder!

Usch jag drar verkligen ut på tiden nu. Jag borde redan vara på väg hem från affären, men jag har inte äns kommit iväg!
Jag skyller på det dåliga vädret! Började snöa i går natt och nu snöar det samtidigt som det smälter bort! Ruggigt!

Jag har iallafal hunnit med att baka! Botten till tårtan är klar och medans den stor i ugnen så gjorde jag några shackrutor!
Blir mycke mumma på lördag!



Inte kul alls!

Men det är bara å göra! Ikväll kommer älskling och då måste man ha tid för honom!

jag skriver nog snart igen!
tjing!

Arbetslös = Sympatioffer?


 

God kväll!


Jag ska snart gå o sova, men först tänkte jag berätta om vad som kommer hända i morgon för de som är intresserade!


Jag ska verkligen försöka komma igång tidigt då jag ska hinna med att:

Baka, Cykla till Ekholmen för att handla, cykla tillbaka till mamma för att börja förbereda så mycket jag kan inför lördagen,

jag ska städa på mitt rum och i resten av huset (får självklart hjälp med de!) , sen ska det packas, för helgen, och till sist ta mig på ett eller annat sätt till älskling innan han kommer hem! FÖR DET GÖR HAN!! HAN KOMMER HEM!!


Den här veckan har jag saknat honom mer än vanligt... jag trodde att man skulle bli van efter ett tag, men det är ju liksom meningen att vi ska vara tillsammans! Inte flera mil ifrån varandra!!!


Orättvist! På tal om det så hörde jag från en välförlitlig källa om hur det går till när folk söker jobb.


Jag blev ställd... för oavsett hur jag vänder och vrider på orden få blir det ändå fel...

  • Så här GÅR det till på arbetsmarknaden!
  • En stackars arbetslös söker jobb hejvilt, får på A-kassa och är tvungen att söka ett antal jobb i månaden för att få ha kvar sin ersättning. (tänk på allt varslande från storföretagen)När stackaren inte får nått jobb inom stan, måste han/hon söka sig till andra städer i närheten. Om inte jobben finns där heller så måste denne söka till angränsande län! Osv osv...  
  • Någonstans sitter då denne arbetsgivaren som tagit emot ansökan från desperata arbetssökanden och går igenom alla ansökningar.
  • Det jag vill komma till är att av hänsyn och sympati sållas många bort pga. att de bor för långt bort. Ska arbetslösa börja kallas sympatioffer? För det finns faktiskt folk ute som vill jobba annars skulle 2/3 inte sållas bort för att dom bor för långt bort!


1. Det är väldigt snällt av arbetsgivaren att inte anställa för att den arbetslösa inte ska behöva lämna familj, vänner, liv bakom sig och flytta flera mil bara för att få jobba.


2. Det är elakt av arbetsgivaren att inte ge dessa desperata människor chansen till jobb.


3. Fattar inte arbetsförmedlingen att det går till så här?




Det är en otroligt hög press på arbetslösa nu för tiden. Folk blir av med jobb och riskerar att bli av med sin livskvalitet om de inte skaffar jobb... VILKA JOBB!?


Jag blev ganska så häpen och stum av att få reda på detta... och jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till denna MORALISKA FRÅGA... svårt läge.



Hur som helst så är jag ganska orolig för tiden efter studierna. Kommer jag få jobb? Eller kommer dom bara tycka synd om mig? Ne usch för mycket hjärnverksamhet så här sent!



Nu ska jag sova!



God natt alla sympatioffer!


Hemma igen!

Hej hej!


Nu är jag hemma igen!


Det blev lite fynd från stan i alla fall! Kul att gå runt och titta runt lite... men trist att gå själv.


Toppar från Cubus, hemlig present, och skor från Din sko! Skorna var världens kap! 99kr! Tidigare har de kostat 299!!
Hihi härligt!



Skriver lite senare...


Tjing!



TIPS!!

Jag kom på att jag inte överfört pengar till mitt konto.. och det är ju en fördel om man tänkt sig att gå på stan och faktiskt köpa nått!


Så nu är jag här igen... jag han med att köra en maskin med tvätt medans jag åt lite och fixade... och slog i min nagel IGEN! Det gör så ont när det händer... Så jag fick sätta mig och fixa så jag inte blir av med hela nageln!


För några dagar sen fläkte jag min nagel när jag hjälpte Andreas att packa sin väska.  Och lagade den samma dag. Nu var jag ju som sagt tvungen att göra det igen... och jag tänkte dela med mig av hur jag gör de!


Som ni ser på bild 1 så gick nageln av halvägs. Men har ännu inte gått av så den lossnat. Skulle den gjort de så skulle jag inte ens försöka få dit den igen. Ne, utan nu vill jag bara slippa fastna i saker och kanske slita bort nageln av misstag! Aj aj...


Jag använder (bild 2) Depend Skulteringsgelé och Depend aktivator . Man stryker på ett lager av skulpterings gelé och sen sprutar man på lite aktiverings spray. Då stelnar gelen.


När man gjort de momenten 2-3 gånger så kan man snygga till nageln med nått nagellack. Jag har två jätte fina fån H&M (bild 3). En vit färg till o börja med, och en metallic rosa att avsluta med.


Detta kommer hålla i minst en vecka, det beror på hur du jobbar med dina händer.


Jag hoppas att ni lärt er något i alla fall!


Nu är det dags att åka till city!


Tjing!

#Bild1 #Bild2#Bild3#Bild4

Ps: Depend produkter hittar du på H&M bland lösnaglarna! Ds


Meny= snart klar!

Hej igen allesammans!


Nu har jag valt ut vad som ska serveras på lördag då jag firar min 22års dag med familjen.


Jag har inte bestämt om det ska vara tre eller två rätters... men om jag ska ha förrätt så blir det Skagen toast med körsbärs tomater.


Jag har heller inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha... Smördegsöverbakad kassler eller plommonspäckad fläskfilé med svampsås. Vad tycker ni år godast?


Till efterrätt ska det bli Glassofor!


Nu ska jag ringa ett samtal och sen ska jag fixa mig för en tur till stan. Härligt att kolla runt lite... men gärna inte helt själv!

Hör av er som sagt om ni råkar vara i linköpings city!

Tjing!


GOD MORGON!

Idag vaknade jag självmant kl 06, men jag log kvar i sängen till lite efter 07. Det är inte ofta nu längre som jag vaknar så pass tidigt! Men det kan bero på att jag somnade innan 00 igår natt...


Jaja efter denna upplevelse så ska jag först hoppa in i duschen och senare börja bläddra i en massa recept. För på lördag bjuder jag familjen + älsklingens föräldrar med barn på middag.


Jag har inte riktigt listat ut vad vi ska äta och då kommer mammas stora recept samling till stor nytta.


Jag har fått många meddelanden om att folk inte kan se hela min text i bloggen för att rutan till vänster är i vägen. Jag ska försöka förminska den lite... annars så kan ni ändå kolla upplösningen på era dator skärmar. För hos många andra ser det helt ok ut.


Även youtube klippen verkar strula. Jag kan börja med att säga att det första på mig... #Video-blogg?# kan ni bortse ifrån... den skäms jag för och har gjort privat. För att kunna se den måste ni skrivas in på min vänners lista på youtube.


Men för att underlätta för dem som ändå inte kan se min spök-parfym så länkar jag den lite senare under dagen, för nu verkar youtube ha lite problem... "webbplatsuppehåll"


Annars i dag så hade jag tänkt att, ta en tur på stan. Så om ni befinner er i stan så hör av er... för jag är fika sugen!


Men nu blir det duschen!


Tjing!


Spök-parfym!?



Utan någon anledning började min parfymflaska röra på sig... jag filmade för att visa det för er..
Jag var ensam hemma.. och som ni hör på videon så är det knäpt tyst!

Lite spooky måste jag säga.. men roligt samtidigt!

Videoblogg = Videoflopp :P

Ok jag måste erkänna att Videoblogg, inte riktigt är min grej. Men funktionen kommer jag nog använda igen!


Idag har jag i alla fall varit på promenad... jag gick till affären och tillbaka. Efter de stannade jag inne.


Fick prata med älsklingen lite och med hans mor för att planera inför lördagen då det ska bjudas på middag. Det ser jag framemot!


Annars så har dagen präglats av idéer och funderingar inför kommande projekt!


Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på...?


Men det får tiden utvisa!



Nu ska jag faktiskt studera lite och sen gå o sova! Om jag lägger mig tidigt så kommer jag vakna tidigare och då kommer jag ha mer tid på mig att hitta på nått kul att göra... kanske plugga körkort?


Tjing!


Video Blogg???


Födelsedags flickan!

Idag fyller jag 22 år!






Skriver mer senare!

RSS 2.0