God Morgon!

Vilket härligt väder! Idag väckte mamsen mig med en kopp kaffe på sängen. Gött


Snart ska jag gå ner  för en trappa och börja plocka ihop påskpyntet... känner att jag inte riktigt kommit igång än.. magen vill ha frukost  först tror jag!


Igår var Gussie på besök! Alltid lika kul att ha henne här! Vi fikade och snackade massa nytta samt skit! hehe


Ne det är väl dags för lite flingor och fil! Mmmm mumma...


Tjing!


#Bilder kommer under dagen!#


sköna fredag!

Hejsan sköna Fredag!!


Snart ska jag iväg till stan för att lämna in en lånebok på bibblan. Det var tänkt att jag skulle till skolan med men när jag ringde fanns inte min kursledare där så jag skulle komma på måndag i stället... det har jag inte så mycket emot faktiskt. Senare i dag så kommer Gussi och jag umgås lite. Hoppas solen är framme då så man kan mysa med en kopp kaffe ute i friska luften.


I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra... har inget planerat så om någon vill hitta på nått så är det bara att höra av sig.

Ne dags att ge sig iväg kanske....?


Ni får ha det så bra!


Tjing!


Tidig Torsdag

Hejsan!


Jag började min Torsdag tidigt för en gångs skull, när mamma sagt hejdå för att åka till jobbet log jag kvar i sängen. Men inte länge, hon lämnade min dörr öppen och då nådde kaffe lukten mina näsborrar! Jag blev så sugen på kaffe så jag var tvungen att gå upp och ta mig lite.


När jag suttit vid datorn ett tag blev jag lite uttråkad och hämtade min tvätt som jag samlat på mig och gick ner för att köra igång en maskin. Sen var jag tillbacka framför dumburken och tråkade ett tag till. Som tur är så har man ju mobilen som man kan ringa och tracka folk med. Dagens offer blev Sandra som fick lite hjälp med läxan från arbetsförmedlingen. I 43 min snackade vi. Och nu sitter man här åter igen och tråkar. Tvätten är tvättad och hängd, mina läxor är snart klara, väntar fortfarande på mejlet jag skickade igår, men sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på... Skickade ett sms till Louise och frågade nyss om vi skulle hitta på nått. Men har inte fått nått svar än.


Jag kanske ska försöka kontakta skolan? Tänkte gå dit imorgon för att lämna in de jag åstadkommit med än så länge. Jag kan ju även passa på att skriva ett nytt CV och skicka ut de till några tänkbara sommarjobb... efter som resan hem till mormor och morfar blivit fram skjuten har jag ju några veckor på mig att lägga på jobb.


Syrran min hade sådan tur att hon redan fått sommarjobb. I Göteborg på "Trädgårn" GRATTIS till henne!  Sicken tur man får ha...


Jag har i alla fall kommit på... att när jag är färdig med min utbildning så ska jag jobba något år och spara ihop pengar så jag kan börja plugga till reseguide. Jag vet... "varför kan hon inte bestämma sig?!" men jag är sån.. jag nöjer mig inte med en sak... en utbildning. Jag vill kunna variera. Sen är det faktiskt så att jag gick "Turism" på gymnasiet så jag behöver inte mycket utbildning för att nå de målet. Men desto mer behöver jag pengarna... 25 000kr kostar en utbildning utomlands.


Kolla bara på hur kul reseledarna har det på "Semester svenskar" på tv... jag vill också!


Ne nu ska jag sluta skriva och börja göra nått nyttigt istället... som att skriva CV...


Tjing så länge!


Jag  och mina ÄLSKADE systrar!

Målet i sikte!

Hejsan svejsan.

Hur mår ni?


Jag mår relativt bra... inte förkyld eller nån huvudvärk eller så.. mest hjärnspöken som det brukar heta.


Som student är det inte alltid kul och lätt. Det är trist att ofta behöva sitta inne och plugga vid datorn när vädret bjuder på sol och knappt någon vind. Men man måste jhu. Just nu sitter jag mest och väntar på ett mejl från hjärt- och lungfonden... ska intervjua en expert om Astma.

Det är de jag tycker minst om med att plugga... att tvingas gå på studiebesök och göra intervjuer helt själv. Jag är ju inte blyg annars men det tar emot något så enormt när man måste för att få betyg... jag gör mitt bästa i alla fall. Det duger för mig.


Det är mycket som händer omkring mig som jag inte riktigt är nöjd med. Den enda lösningen till de verkar vara att bita ihop och inte glömma sitt mål! Mitt mål är ju den där fina broschen här nedtill som jag stolt kommer ta emot om bara några veckor!


Ibland får man lägga annat åt sidan och fokusera. Min älskade mamma är bra på att få mig att komma ihåg de.


Nu ska jag nog ta mig lite glass.. kanske skriver mer sen...


För er som missat så har jag återigen uppdaterat min bilddagbok med 40 bilder från påskfirandet!


Tjing så länge!


pååååsk is over if you want it....

Hej alla underbara!


Då var påsken slut för i år! Har ni ätit er trötta på ägg? Hehe jag har det i alla fall...

I söndags fick vi "familjen" träffa mellansyrrans pojke. Jätte trevlig prick. Vi åt lite middag tillsammans och spelade lite spel på kvällen. Jag fick en jätte jobbig huvudvärk som gjorde mig lite osocial men det kan jag liksom inte ro för...
Andreas och jag åkte hem för att vila och va med varandra.


Måndagen bjöd på en promenad på stan med mamma, micke, hagge och kristoffer. Vi mumsade på glass och tog en sväng i trädgård parken. Mysigt värre!


Nu sitter jag hemma.. egentligen skulle jag vara på väg till Ljungsbro men det blev ändrade planer. Jag får sitta hemma och plugga istället.. det behövs det med..


Jag uppdaterar bilddagboken snart så ni får ta del av min helg där istället!


 

Bara för att jag är nyfiken så önskar jag att alla som läser detta inlägg skriver en kommentar, jag vill bara se hur många det är.... Hihi..

Tjing!


GLAD PÅSK!


Passa på att äta massor av godis!

Nyss haft påsk middag med hela familjen! Kommer bilder senare på bilddagboken.
För nu är jag bara så seg!

Kramis!

BILDER BILDER BILDER!!

Nu har jag uppdaterat bilddagboken med 40 bilder!





Skärtorsdag dag! väntar på de första kärringarna som ska komma snart!
Nu förtiden ringer de, som jag förstått, och bokar för godiset!

Jag väntar på min Älskling som också ska komma snart! mysmys!


Glad Påsk!

NU DÅ???

Nu har jag ändrat i bloggen!!!! ser alla HELA min text nu!?


God Kväll...

Nu är jag här igen! Ligger faktiskt i sängen och känner mig pigg som få vid den här tiden.


Mamma och jag var som sagt på smink party och hade jätte kul! Jag köpte med mig lite hem.. blev ganska dyrt nästan 2000kr men det är det värt så bra som de här produkterna verkar vara. Jag är i alla fall hel nöjd!


Känner mig jätte fräsch o fin i fejjat efter allt gnuggande. Hehe.


Jag ska faktiskt själv hålla i ett sminkparty snart. Så kul! Vara värdinna o grejer!


Nu känner jag av tristessen ... måste det vara säng dags?


I morgon kommer älsklingen hem från Karlstad för gott! Det löste sig tillslut med omplacering så hädan efter kommer han hem på kvällarna efter att ha jobbat i Tranås! SÅÅÅ SKÖNT!


Jag för den delen pluggar på för fulla muggar, försöker hinna med så mycket jag kan. Men det går bra!


Nu ska jag hitta på nått annat ett tag...



God natt på er

Vänner är de som finns där i vått och torrt!

Hejsan hoppsan!

Jag VET att jag inte har skrivit nått på 6 dagar, men det beror på att jag verkligen haft fullt upp!

Hittar liksom inte tiden även om viljan finns där!

Jag är glad nu för tiden i alla fall och kommer uppdatera lite senare i kväll hade jag tänkt. Men nu ska jag lägga plugget åt sidan och gå i fixa håret och annat så jag är fin för ett smink party som mamma och jag ska gå på. Det ska bli kul. Vi ska prova krämer och dyrlikt för att se vad som passar oss. Samt att jag ska få testa ett mineral puder som tjejen tror jag kommer tycka om! Jag vet inte riktigt om jag kommer spendera pengar men jag lovar inget.. det kan finnas nått jag blir sugen på.

Igår föresten träffade jag Sandra, en gammal vän som jag haft lite problem med. Eller vi har haft problem med att vara vänner. Men eftersom att situationen ser ut som den gör nu för henne, känner jag att jag måste visa henne att jag finns där i vått och torrt. För det hon och hennes familj går igenom kan man inte ens önska sin västa fiende.

Jag kände att det var dags att växa upp och lägga gammalt gräl bakom sig och ställa upp som den goda vän jag är!

Aja nu måste jag sticka.. skriver mer sen.. + lite roliga bilder!


DAG 1

Inatt sov jag inge bra alls! Jag tror klockan var 05 när jag kollade sist. Men jag vaknade ändå till klockan vid 07 imorse och drog mig i sängen till 08.


Eftersom att man tappar mer i vikt på morgonen innan frukost så drog jag bara i mig en stor kopp mynta te med citron för att vakna till. Efter det var det dags att ge sig iväg promenad till mammas jobb. Lagom avstånd och lugn gångväg dit så det var skönt.


Så det blev en rask promenad och några minuter jogging på väg dit, när jag kom fram satt vi i personal rummet och snackade lite. Efter en timma var jag iväg igen. Egentligen skulle det inte dröja så länge, men det var så roligt så jag tänkte inte mer på de.


Vägen hem blev en lugn promenad i solen! HELT UNDERBART!


Nu är jag i alla fall hemma igen och ska förbereda för middagen, så jag kan åka ner till stan och hälsa på Malin.( Min lunch hittills har varit en stor banan.)


Efteråt ska jag hem igen o hämta lite saker så jag kan skutta iväg till Andreas som kommer hem ikväll.


Bjuder på två vackra vår bilder som togs på promeixen!

Tjing!
 #Glömt ställa om klockan på kameran. Ta o plussa på en timma!#


NU FÅR DET VARA NOG!

Jag ställde mig på vågen i kväll... Det skulle jag inte ha gjort. :(


Det måste ske en ändring på det här.


Jag tänker inte avslöja vad vågen visade, jag känner till och med att säga det högt när jag är ensam inte ens går. Jag har lovat mig själv många gånger att det inte skulle gå så här långt. Känner verkligen hur mitt hjärta värker på grund av denna upptäckt.


Så därför lovar jag mig själv och alla andra att börja agera den hälso coachen som jag så gärna vill bli.


Från och med imorgon ska jag:

GÅ UPP KL: 07 VARJE DAG.

MORGON PROMENERA FÖRE FRUKOST.

ÄTA NYTTIGT FRUKTOST INNAN KL: 09.

GÖRA NÅGON SORTS TRÄNING INNOMHUS.

ÄTA EN NYTTIG LUNCH UTAN KOLHYDRATER KL 12.

GÅ EN PROMENAD EFTER MATEN.

ÄTA MIDDAG SENAST KL:18

PLUGGA RESTEN AV KVÄLLEN.

LÄGGA MIG TIDIGARE.


Ni kanske tycker att det här låter lite drastiskt. Men jag måste verkligen göra det här! SÅÅ illa är det!


För att visa hur allvarligt detta är ska ni följa med mig i denna förändring.  Varje dag då jag möter motstånd eller gör framsteg ska jag dokumentera det här på bloggen.


Nu har jag en väldigt bra anledning till att skriva igen!


Vi ses!


Uppdatering

En liten uppdatering som visar Lite av de som sysselsatt mig under Mars månad.


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

V

23

Torsten, Torun

24

Mats, Mattias

25

Sigvard, Sivert

26

Torgny, Torkel

27

Lage

28

Maria

1

Albin, Elvira

09

2

Erna, Ernst

3

Gunborg, Gunvor

Teori lektion 3

4

Adrian, Adriana

Pluggar kväll

5

Tora, Tove

Andreas kommer hem!

Ringde skolan, bokade möte.

6

Ebba, Ebbe

Körde bil med mamma. Handlade, bakade kladdkaka.

7

Camilla

Tvätt tid 12-16

8

Internationella kvinnodagen
Siv

Malla fyller 22 år.

Andreas till Karlstad, jag hem.

10

9

Torbjörn, Torleif

Mys kväll med mamma.

Färgade mitt hår svart och klippte mammas.

10

Ada, Edla

Teori lektion 4

Möte på skolan

Fika med Louise

11

Edvin, Egon

Pluggar dag!

12

Kronprinsessans namnsdag
Viktoria

Klippa Micke

Andreas kommer hem!

13

Greger

Ensam hos Andreas, pluggade.

Åkte till mamma på fika.

14

Matilda, Maud

Mys kväll med Andreas.

15

Christel, Kristoffer

Andreas till Karlstad, jag hem.

11

16

Gilbert, Herbert

Åkte spontant till Ines och sov över!

17

Gertrud

Åkte hem från ines och direkt till teori lektion 5, sen hem.

18

Edmund, Edvard

Pluggar Dag!

19

Josef, Josefina

Andreas kommer hem! Hagge på snabb visit.

20

Joakim, Kim

Hälsade på Gussi hos Jenny.

21

Bengt

Gjorde ingenting!

22

Kennet, Kent

Ines och hennes syster på lunch hos mamma.

12

23

Gerd, Gerda

Pluggade så mycket jag kunde!

24

Gabriel, Rafael

Möte på skolan 1400. Lånade bok på bibblan. Fick ny kurs.

25

Marie bebådelsedag

MONEY

26

Emanuel

Betalade räkningar och åkte sen till Andreas.

27

Ralf, Rudolf

Åkte till Nkpg och shoppade med ines. På kvällen var jag och Louise på Krogen.

28

Malkolm, Morgan

Slapp dag.. lite bakfylla kanske...

29

Jens, Jonas

Mys kväll med Andreas.

13

30

Holger, Holmfrid

Andreas åkte till Karlstad, jag åkte hem.

31

Ester

Provade på Gympan på Friskis & Svettis.

1

Harald, Hervor

2

Gudmund, Ingemund

3

Ferdinand, Nanna

4

Marianne, Marlene

5

Irene, Irja

14


Har ni saknat mig?

God dag!

Många har undrat om jag lagt ner bloggandet... men det är bara så att jag tagit mig en paus.


Eftersom att pluggandet är väldigt intensivt nu innan jag tar examen så går mycket tid och ork åt att prestera i den fronten, så allt annat har jag behövt strunta lite i. Ni förstår säkert.


Jag har ändå läst flitigt i alla andras bloggar, det gör jag varje gång jag startar min lilla dator. En höjdpunkt liksom.


Jag ska inte skriva mer nu, har lite mat att förbereda och sen ska jag nog ta mig en kopp kaffe till.


Senare idag kommer en annorlunda uppdatering om jag får till de jag har till ide. Men annars en vanlig som är så där jobbig att läsa. Bilddagboken ska uppdateras den med. Så ni vet vad jag gjort de senaste veckorna.


Ne dags att sätta lite fart!


Jag som liten!


RSS 2.0