Sova??

Är det någon mening med att lägga sig för att sova?

 Bjuder på denna bilden.... en bild som får mig att verkligen undra om jag är jag? För det ser inte ut som jag.. :P

Ne nu ska jag väl försöka göra nått som får mig att somna.... inga kinky tankar nu vänner..

GOD NATT/ MORGON


Orkar Du Läsa?

Hej allihopa!


Det var ett bra tag sen jag skrev nu...


Jag hoppas ni haft det bra! Jag har flitigt läst alla mina vänners bloggar under tiden och det verkar som att ni har haft det bra i alla fall. Det glädjer mig.


Jag tänkte skriva en liten uppdatering på vad jag gjort under tiden av mitt lilla uppehåll.


Den 4 mars då jag la upp "putte" satt jag och pluggade hela dagen. Och på torsdagen träffade jag Andreas igen. Det är verkligen så otroligt jobbigt att vara ifrån honom så mycket! Men vi gör allt för att det ska funka mellan oss.


Den 6 mars visade Andreas hur man byter olja i en volvo. Det måste man kunna sen när man själv ska ta hand om en bil så det var uppskattat och roligt även om jag inte gjorde så mycket själv. Efter de åkte vi o handlade sen släppte han av mig hos min mamma så hon och jag fick övningsköra lite. Vi brukar köra en timma åt gången och hittills har allt gått bra.

Det är inte så långt kvar tills jag själv får äga ett fint körkort! Andreas och jag var duktiga på eftermiddagen och sorterade skräp. Det är viktigt!


Lördagen hade han en tvätt tid som jag hjälpte honom med, så klart man ställer upp på sånt.

På söndagen åkte han tillbacka till Karlstad och jag hem till mamma för att börja deppar perioden jag verkar få sådär

söndag till måndag kväll då jag börjar komma på att jag har mycket att göra och börjar istället fokusera på de.


MALIN JONSSON FYLLDE 22 ÅR DEN 8/1 + INTERNATIONELLA KVINNODAGEN! GRATTIS!


Sedan började en ny vecka, vilket innebar nya tag.  Måndagen pluggades det en hel del. Jag klippte till mammas hår. (hon blev väldigt nöjd), mamma hjälpte mig att färga mitt hår svart! Skönt med lite nytt. Sen satt vi mest och snackade.


Tisdagen var fullbokad. Jag var på stan från 8.30 till 19.00. började dagen med ett möte på skolan, köpte en bok till mamma, fikade med Louise, hade teori lektion på trafik skolan och sen bar det av hem.


Onsdagen blev ännu en pluggdag så datorn var den enda vän jag hade till hands. Och torsdagen bestod av städning, packning klippning av mammas sambo och hämtning av Andreas.


Det var egentligen meningen att Louise och jag skulle haft tjejkväll från fredag till lördag men det blev inställt. Andreas är i Åtvidaberg och meckar med bilen som jag hoppas han får ihop till sommaren.


Så istället satt jag hemma och försökte plugga men kände hur magen skrek efter nått gott och fick mig att gå ner till affären för att hitta nått att tugga på. Väl där tänkte jag att det skulle vara bra att för en gångs skull vara lite nyttig.. så jag köpte vindruvor och en frukt dryck av märket Pro-viva samt nått som jag tror är en nyttigare typ av glass... men jag måste säga att jag är GRYMT besviken på glassen och fruktdrycken! Glassen smakade as, fast den skulle smakat päron och choklad. Fruktdrycken smakade gammalt. Asså ruttet! NE USCH aldrig mer!


Ringde syrran som va hos mamma och var tvungen att klaga lite, samt för att få känna mig lite social. Det ledde till att jag blev hämtad och körd till mamma för att ta del av efterrätten som dom skulle hugga in på. TREVLIGT! Kvällen räddad.


Ja så nu sitter jag här och skriver en massa flum som ingen kommer orka läsa ändå.


Jag är trött på att plugga och tror inte att jag kommer våga gå o sova. Det är så ensamt och ovant här. Svårt att släcka ner allt för att somna. Jag får se ... snart somnar jag säkert framför teven.


Är det någon mer än jag som följer "183 dagar"? Blir man bara inte förbannad varje gång man ser den? Jag blir! Men det är ju ändå intressant. Man vill ju veta hur det går för dem.


Nu ska jag inte plåga er mer. Ni som ändå orkat läsa enda hit borde få en eloge! DUKTIGT... visst var det intressant? ASG.


Kanske skriver mer igen innan jag somnar i soffan. Hej så länge.


PUTTE

Nu har det gått 5 dagar.. sen jag skrev sist.


Jag känner inte riktigt för att skriva efter som att det är lite knas i livet för tillfället. Mycket att göra... och mycket att tänka på...

Men ändå. När jag är lite nere... så brukar jag försöka bli lite glad i alla fall..


Jag hittade detta klipp på aftonbladet.. söta lilla putte som önskar glad midsommar.. kanske inte är dags för de än.. men
jag tycker han är så söt!


Kolla..


Jag kommer snart att uppdatera både blogg och bilddagbok.. så ha tålamod.



Tjing!


RSS 2.0